Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preslatko!

Kensingtonska palača objavila prve službene fotografije princa Georgea i princeze Charlotte

Kate Middleton,princeza
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
06.06.2015.
u 23:00

Fotografije princa Georgea i princeze Charlotte snimila je njihova majka vojvotkinja od Cambridgea u njihovom domu u Norfolku.

Na društvenim mrežama Kensingtonske palače danas je osvanula preslatka fotografija na kojoj princ George u naručju drži svoju sestru, princezu Charlotte Elizabeth Dianu

Ova fotografija prva je od četiri službene fotografije koje bi kraljevska obitelj, kako stoji na društvenim mrežama, trebala objaviti večeras. 

Fotografije princa Georgea i princeze Charlotte snimila je njihova majka vojvotkinja od Cambridgea Kate Middletone u njihovom domu u Norfolku. Inače, ovo je prvi puta da je kraljevska obitelj malenu princezu pokazala u javnosti od kada je u majčinom naručju 2. svibnja Charlotte napustila bolnicu u kojoj je rođena. 

Kako su i najavili, kasno navečer na oduševljenje brojnih obožavatelja diljem svijeta objavili su i preostale tri fotografije preslatkih kraljevskih nasljednika. 

Osim fotografija princa i princeze, na Twitteru kraljevske obitelji osvanule su i fotografija koje prikazuju nekoliko stotina pisama i personaliziranih darova koje su mnogobrojni obožavatelji poslali vojvotkinji Kate i princu Williamu nakon rođenja malene kraljevne. Zaista impresivno!

Komentara 7

MO
mojazemlja
10:49 07.06.2015.

Neradnici.Sve stečeno otimačinom i krvlju nepodonih.

DU
Deleted user
09:00 07.06.2015.

Prošlo je četiri godine od vjenčanja, a naši novinari još nisu savladali kako se zove žena princa Williama. Udajom, Kate Middleton je postala Catherine, vojvotkinja od Cambridge-a. I, ako i kada, princ William postane kralj, ona će i dalje biti vojvotkinja od Cambridge-a, a ne kraljica, kao što je muž kraljice Elisabethe samo Philip, vojvoda od Edinborgha.

DU
Deleted user
07:07 07.06.2015.

Preljigavo. Ovo je ispod razine čla naka o Severini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije