Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
interes ne jenjava

Nova nagađanja: 'Zbog ovoga je princeza Charlotte nosila kapicu'

Kate Middleton,princeza
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
05.05.2015.
u 17:35

Nakon što je svijetu objavljeno da će se djevojčica zvati Charlotte Elisabeth Diana, Britanci su našli novu razonodu

Nije prošlo nekoliko dana od rođenja nove kraljevske bebe, a ''strasti'' se u Velikoj Britaniji ne stišavaju.

Od silnog iščekivanja malene princeze, mnogobrojnih teorija zavjere do nagađanja koje li će joj ime nadjenuti majka Kate Middleton i otac princ William, interes javnosti za malenom princezom ne jenjava.

I nakon što je svijetu objavljeno da će se djevojčica zvati Charlotte Elisabeth Diana, Britanci su našli novu razonodu, piše Metro.

Ovoga puta društvene mreže preplavila su nagađanja o boji kose malene princeze. Mnogobrojni Tviteraši zaključili su da je djevojčica nosila kapicu kada je prvi put predstavljena javnosti jer je zapravo crvenokosa kao i njezin stric Harry.

>>Kate i princ William objavili ime novorođene princeze

>>Teorije zavjere: Kate nije rodila princezu, angažirala je surogat majku

Komentara 23

DU
Deleted user
18:55 05.05.2015.

A što to fali crvenoj kosi da bi je netko namjerno prekrivao? Meni je prekrasna I jedinstvena. Bebicama se oduvijek nakon rodjenja u bolnici stavi kapa pa I ovo nije izuzetak, a osobito kada iznosite vani bebu staru tek parr sati. Strasno, Kakve gluposti prenosite!

L0
luena 01
18:41 05.05.2015.

Nije ujak nego stric ako cemo pravo....i daj ostavite se djeteta ,dva dana je na svijetu a svega i svacega smo se nacitali kao u bajci...

LU
lukateli1
19:25 05.05.2015.

Ova obitelj je nekad bila kolonijaisticka, ugnjetavali i pobili milione! A smije se o njima pisat i slavit ih! Najposjeceniji objekat u Njemackoj je Hitlerova pivnica u Minhenu! Belgijanci i dalje slave svog kralja koji je u Kongu odsjecao ruke onima koji ne ispune normu u branju kaucukovca! A mi ne smijemo skandirat "Za Dom"! Mars na polje minsko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije