Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobile otkaz

Kendall Jenner i sestre Hadid više nisu anđelice Victoria's Secreta

Victoria's Secret 2016
Foto: PA/Pixsell
1/3
25.08.2017.
u 15:55

Sastavljen je popis manekenki koje će uskoro nositi reviju ovog modnog brenda, a na tom popisu nisu tri najtraženije manekenke

Jedna od najspektakularnijih modnih revija je ona Victoria's Secreta i svaka manekenka sanja da postane anđelica ovog modnog brenda.

Pripreme za novu reviju su u punom zamahu i u New Yorku je upravo održan casting za menekenke. Popis manekenki je sastavljen, a ne njemu nisu Kendall Jenner i sestre Bella i Gigi Hadid, jedna od najtraženijih manekenki današnjice. 

Nije poznato zbog čega su dobile otkaz jer su zadnje dvije godine upravo one bile glavne zvijezde ove revije. Kendall, Bella i Gigi još se nisu oglasile, ali zasigurno im nije svejedno jer su uvijek naglašavale kako je ostvarenje njihova sna biti anđelica Victoria's Secreta. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije