Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjena perspektive

Dubok dekolte je prošlost, novi hit je 'underboob'

Foto: DPA/Pixsell, PA/Pixsell, Instagram
1/5
02.06.2017.
u 15:27

Donji dekolte izrazito je seksi, a nosit će se ovog ljeta i u gradu i na plaži. Trend prekratkog topića još 2002. pokušala je uvesti Christina Aguilera, ali postao je moderan tek sada kada su ga začele sestre Kardashian

Ako je suditi po aktualnim svjetskim trendovima, najveći hit ovog ljeta na plažama bit će tzv. underboob ili diskretno (ponekad više, a ponekad manje) pokazivanje donjeg dijela grudi koji izviri ispod majice ili pak bikinija.


 

Začetnicom trenda može se smatrati najstarija sestra klana Kardashian, Kourtney, koja je s odmora u Meksiku na društvene mreže plasirala fotografije u bikiniju koji se čini kao da je slučajno broj ili dva manji. Ipak, zaista bi bilo čudno da osoba koja je okružena vojskom stilista pogriješi u konfekcijskom broju. Izglednije je da planira aktualizirati novi modni trend. Međutim, ako se vratimo malo u prošlost, nije 2017. godina “underboob” trenda, nego 2002., kada se pjevačica Christina Aguilera, koja je tada poharala glazbene ljestvice hitom “Dirrty”, pojavila na dodjeli MTV-jevih nagrada kombinirajući šal kao top ispod kojeg je pokazala dobar dio grudi.

 

 

 

VIVA 🇲🇽 !!

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

 

 

 

morning stretch 😆☕️ happy Tuesday @dailyfrontrow @mertalas @erinparsonsmakeup @brycescarlett

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

 

Nakon godina i godina pokazivanja dekoltea, zatim “sideboob” trenda (koji otkriva grudi sa strane), kažu kako je trenutačno najseksepilniji novi dekolte – onaj donji. Tako smo u spotu Kanyea Westa za pjesmu “Fade” mogli uživati u “underboob” efektu seksepilne plesačice Teyane Taylor, dok je Lady Gaga također nedavno samouvjereno šetala u minijaturnim topićima koji otkrivaju “donji dekolte”. Modeli poput Gigi Hadid, Belle Hadid i Kendall Jenner dodatno su popularizirali taj trend, a Kendall se i fotografirala u rezanom džemperu, objavila fotografiju na društvenim mrežama i napisala: “Underboob je baš za mene”.

Za pjevačicu Rihannu možemo pak reći da je kraljica underboob trenda, što u spotovima, što na crvenim tepisima i u modnim editorijalima, a uvrstila ga je i svoju modnu kolekciju. O ekstremno kratkim topovima oglasila se i Amy Odell, urednica portala američkog časopisa Cosmopolitan.
– Iako kratki topovi nisu novost, posljednjih su mjeseci postali moderni. Trendovi su pokazali da je samo komad izložene kože na neočekivanom mjestu vrlo seksi – rekla je. Trendu su se pridružile i ostale zvijezde savršena tijela poput pjevačice Jennifer Lopez i manekenke Emily Ratajkowski.

Komentara 6

DR
Drazen78
16:55 02.06.2017.

Gledam ove ljepote i onda odmah ispod ubode te u oko Mrak😁😁😁

KA
kažemja
23:34 02.06.2017.

A što je slijedeće ? Srednji dio sisa zajedno sa bradavicama!

DU
Deleted user
16:56 02.06.2017.

"Trendovi su pokazali da je samo komad izložene kože na neočekivanom mjestu vrlo seksi" - ma da, trendovi su to pokazali još pred dvije stotine godina kad su prve oprave skraćene do gležnja, ali trend po trend i ponestaje neočekivanih mjesta. Nastupa teško vrijeme za dizajnere odjeće. Pronaći nekaj kaj bu zaista novo i zaista lascivno. Možda čak i praktično i nosivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije