Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
burak özçivit:

Kemija između mene i Fahriye na ekranu se vidjela i prije naše veze

BURAK
15.02.2015.
u 12:00

Glumac koji se proslavio kao Bali-beg u "Sulejmanu Veličanstvenom" ljubi Fahriye Evcen s kojom se tek nedavno počeo pokazivati i u javnosti.

Iako zgođušnog Buraka Özçivita više ne gledamo na našim ekranima, svaka vijest o njemu i dalje izaziva zanimanje, barem žena. Burak je prije desetak dana predstavio novi film "Aşk Sana Benzer", a na svečenim premijerama glavna pratnja mu je djevojka Fahriye Evcen, partnerica iz serije "Grmuša", koju smo mi gledali kao Nedžele u seriji "Kad lišće pada". Par se poznaje već više od dvije godine, kad je počelo snimanje serije, ali su se u javnosti kao zaljubljeni golupčići počeli pojavljivati tek nedavno.

Navodno je lijepa Fahriye razlog zbog koje je slavni televizijski ratnik Bali-beg prekinuo s dugogodišnjom zaručnicom, manekenkom Ceylan Capom. U intervjuu koji je u povodu novog filma dao turskom izdanju magazina GQ (u prosincu je naslovnicu istog magazina krasio Slaven Bilić, op.a.), Burak svoju novu djevojku nije spominjao, a i na pitanja o ljubavi odgovarao je šturo. GQ je glumca stavio na naslovnicu nakon nešto više od dvije godine, a tada je Burak proglašen muškarcem 2012. godine u Turskoj. Tamnokosi 30-godišnjak u intervjuu se osvrnuo na glumački poziv. – Nekada sam sebe pitam što mi je bilo da sam ušao u ovaj posao, ali onda shvatim da se ništa u životu neće dogoditi ako barem malo ne riskiram – izjavio je Burak.

Glumac se osvrnuo i na seriju "Grmuša" u kojoj je zadržao prepoznatljive balibegovske brkove te na njegov odnos s kolegicom i djevojkom Fahriye.

– Kemija među nama na ekranima je bila vidljiva, voljeli bismo opet glumiti u nekom projektu zajedno – kaže glumac. A možda će glumiti baš u nekoj seriji nastaloj na temelju Burakovih priča koje piše prije nego što zaspi.

>> Fatalni Bali-Beg se ženi! Hoće li ovog puta imati više sreće?

Komentara 1

DU
Deleted user
20:44 15.02.2015.

Lijepe mi a Capa mi ljepša!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije