Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zna se obraniti

Kelly Osbourne tuče paparazze kako joj ne bi zavirili ispod suknje

kelly
Pixsell
17.09.2012.
u 18:00

– Paparazzi legnu na pod i pokušaju ti se s fotoaparatom zavući pod suknju, no moje prijateljice i ja lupimo ih nogom i tako onemogućimo. Često završe i na koljenima – rekla je 27-godišnja Kelly.

Najnovija je metoda rada među britanskim paparazzima da zvijezdama pokušavaju zaviriti ispod suknji, no Kelly Osbourne uspješno se bori protiv toga.

Otkrila je vlastitu metodu koja joj je pomogla da fotografije njenih gaćica ne izađu u tabloidima – zasad.

– Paparazzi legnu na pod i pokušaju ti se s fotoaparatom zavući pod suknju, no moje prijateljice i ja lupimo ih nogom i tako onemogućimo. Često završe i na koljenima – rekla je 27-godišnja Kelly te dodala kako se unatoč napornim paparazzima, iz Los Angelesa uvijek voli vratiti u rodni London.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar billybull
billybull
13:26 18.09.2012.

da joj ne vide jaja? bolje?

BO
boston
19:55 17.09.2012.

A malo starija metoda rada mnogih zvijezda je da paparazzima nabije obnazeno medunozje u lice, nebi li se iznova nesto o njima pisalo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije