Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Kći srpskog poduzetnika hvali se luksuzom, skupim odjevnim kombinacijama i vilama

Foto: Instagram screenshot
1/5
23.06.2022.
u 19:06

Ema Zepter studira psihologiju i živi u Londonu, a njezini roditelji Philip i Madlena posvojili su je 2000. godine.

Kći srpskog poduzetnika Philipa Zeptera i njegove supruge Madlene, Ema Zepter na Instagramu često objavljuje fotografije s putovanja i luksuza u kojem uživa. Ema pokazuje fotografije s luksuznih brodova i odmora, kao i luksuznih vila i restorana. Zepter za društvenim mrežama pozira u skupim odjevnim kombinacijama, a često objavljuje i fotografije u badićima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ☆ Emma ☆ (@kingzepter)

No, o životu kćeri poznatog poduzetnika ne zna se puno. Zna se da studira psihologiju i živi u Londonu te da su je Philip i Madlena posvojili 2000. godine.

- U naš život ušla je jednog prosinačkog dana 2000. godine i odmah se ugnijezdila u naša srca, gdje je otvorila prostor kojeg tu ranije nije bilo. Lijepo je kad se čovjek može ostvariti kao stvaratelj, pa zatim postati roditelj, a još je ljepše kada možete ispraviti nepravdu i umjesto boli stvoriti - ljubav. Meni se dogodilo i prvo i drugo - ispričala je Madlena jednom prilikom.

Inače, Philip i Madlene upoznali su se na fakultetu, a nakon studija zajedno su otišli u Austriju i započeli svoj uspon. Ondje je Madlena radila kao predavačica srpskog jezika, a Philip kao prodavač posuđa. Danas imaju veliko bogatstvo. a posebno se ističe njihova vila u Monaku.

Dodajmo da Emma svoje luksuzne objave dijeli sa svojih 12.000 pratitelja na Instagramu te često se na fotografijama vidi i njezin pas.

VIDEO Ivan Huljić: 'Fusion je moj prvi veliki poslovni izazov, a glazbom želim pridonijeti izlasku iz ekonomske krize'

Ključne riječi

Komentara 2

SC
Santo_CavernicoIo
01:37 24.06.2022.

usvojili je? hahaha... upala joj sjekira u med

Avatar Mudlin
Mudlin
20:32 23.06.2022.

Mislil sam ove pitati jel ih fakat nije sram svakih par minuta daviti civilizaciju sa zapadnim turčinima, a onda se sjetim da nema srama u geđovana. Pa bil bi onda red i da se iz naziva makne predznak "hr", puno bi praktičnije bilo dodati "trofazni".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije