Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provokativna Lizzy

Kći Micka Jaggera potpuno gola u Playboyu

lizzy jagger
Foto: playboy
1/3
18.05.2011.
u 11:52

Iako joj je tata Mick prije šest godina zabranio skidanje za Playboy, sad nije uspio zaustaviti kćer da pokaže svoju raskoš.

Najstarija kći Micka Jaggera Elizabeth Jagger napravila je ono što je davno naumila. Naime, atraktivnoj Lizzy, koja se bavi manekenstvom, Playboy je prije šest godina ponudio izdašan honorar za njene gole fotografije, no tata Mick stvar je spriječio u zadnji čas. Ovaj mu put to nije uspjelo, Lizzy je osvanula potpuno gola na naslovnici lipanjskog izdanja Playboya.

Tatina kći naglasila je da želi napraviti nešto ludo prije nego što postane majka. Istu stvar napravila je i njena majka Jerry Hall prije više od dva desetljeća.

Komentara 22

Avatar prckoostajeprcko
prckoostajeprcko
00:11 19.05.2011.

pa tko joj je tata nemože niti biti bolja i pametnija!

SA
sandrina
12:53 18.05.2011.

A šta će jadna bidna....naravno da joj nije palo na pament požurit se upisat neki fax....mora kći debelousnog pokazat zetgnuto tijelo,male cice, guste obrve i kosu, čik u ustima i bisere do pupka prije nego li se upusti u svetu dužnost - majčinstvo!!! Osim toga, ipak je ona kći poznatog para.....Narod jedva čeka da vidi što ima među nogama i koliko može naprčit dupe pred objektivom

FR
Freeman
05:46 19.05.2011.

Nije za odbaciti, ali - Seve je Seve ! :)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije