Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pratitelji oduševljeni

Kći legende Vatrenih skinula 13 kilograma pa oduševila fotkom u badiću: 'Prezgodna si'

Foto: Instagram
1/4
30.05.2023.
u 18:24

Fotografije dizajnerice Anamarije Asanović na društvenim mrežama izazivaju sve više pozornosti, a ispod njih pljušte komplimenti Anamarijinih pratitelja koji hvale njezin novi izgled

Dizajnerica Anamarija Asanović, inače kći legendarnog Vatrenog Aljoše Asanovića, u posljednje vrijeme sve više pažnje plijeni svojim vitkim izgledom. Njezine fotografije na društvenim mrežama izazivaju sve više pozornosti, a ispod njih pljušte komplimenti Anamarijinih pratitelja koji hvale njezin novi izgled. Splitska kreativka rijetke slobodne trenutke rado koristi za odmor na plaži, a sada je pokazala kako izgleda nakon što je smršavjela 13 kilograma o čemu je i ranije govorila. 

"A(more)", napisala je tek kratko u opisu fotografije na kojoj pozira u kupaćem kostimu s osmijehom na licu dok ispija omiljeni koktel. Njezino izdanje mnogi su dočekali s oduševljenjem, a komplimenti pratitelja samo su se nizali. "Prezgodna si", poručili su joj.

Asanović je ranije otkrila kako je uspjela skinuti višak kilograma, ali i što joj još uvijek predstavlja problem. 

VEZANI ČLANCI: 

- Moj trenutno najveći problem je što ja još ne primjećujem da sam se dovela u red, haha! I dalje sebe vidim kao jaču. Ne mogu reći da nisam planirala, postala sam sebi teška, u glavi mi je bio đumbus, svašta nešto se tu trebalo popraviti. Valjda sam došla u glavi i tijelu do nekog zasićenja. Dok ne riješiš glavu, ne možeš ni krenut u ovakve neke stvari, kad sam posložila sve, to je jednostavno krenulo -  otkrila je dizajnerica svojedobno za IN magazin.Uz zdraviju prehranu i redovne treninge, splitska dizajnerica danas izgleda bolje nego ikad!

Inače, Anamarija ljubav prema modi dijeli i s bratom nogometašem Antonijom Asanovićem s kojim je u rujnu prošle godine dizajnirala kolekciju koja se razgrabila u rekordnom roku. 

- Krenula sam s kupaćima i sad smo završili brat i ja sa cijelom sportsko elegantnom kolekcijom. Mislim da smo dobro ukomponirali tu cijelu priču, tradiciju, druženje, prijateljstvo. Zato su između ostalog nosili tu kolekciju mladi sportaši, moj brat, Jerko Marinić Kragić vaterpolist i isto tako Duje Rađa košarkaš. Htjeli smo spojiti tu našu priču od nogometa, preko vaterpola do košarke -  pojasnila je tada Anamarija Asanović.

VIDEO HRT-ova novinarka o neobičnom hobiju 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije