Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
haljina Matije Vuice

Kći Ive Todorić (20) zablistala u najseksi kreaciji do sada, pratitelji oduševljeni: 'Iva, pa mala gori'

Foto: Instagram
1/9
29.12.2022.
u 10:05

Tara Balent izrasla je u pravu ljepoticu, ali za razliku od svojih vršnjaka, ne voli se eksponirati na društvenim mrežama. Ovih dana Tara je osvanula na profilu dizajnerice Matije Vuice u čijoj je kreaciji zablistala na jednom događanju.

Tara Balent (20), najstarija unuka Ivice Todorića (71) već nekoliko godina privlači pozornost svojim modnim stilom, no za razliku od njezine majke Ive Todorić (46), ona se rijetko pojavljuje u javnosti. Tara je izrasla u pravu ljepoticu, ali za razliku od svojih vršnjaka, ne voli se eksponirati na društvenim mrežama.Ovih dana Tara je osvanula na profilu dizajnerice Matije Vuice u čijoj je kreaciji zablistala na jednom događanju. 

"Za jedan sasvim poseban događaj, divna Tara došla je u moj atelier. Isprobale smo više haljina jer uvijek mi je poseban gušt isprobavati s Tarom. Sve joj super stoje, al ova ju je baš čekala, i to je bilo tri 'da' za nju jer ništa bez srculenca (op. a. Instagram profil Ive Todorić)", napisala je dizajnerica uz nekoliko fotografija Tare u odvažnoj haljini za koju je dobila samo komplimente. 

"Predivna", "Prekrasna", "Ivaaaaa pa mala goriiiii", samo su neki od komentara ispod objave. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Vuica (@matijavuica)

Inače, o Tari se malo toga zna. Poznato je tek da je prije dvije godine maturirala, a Iva se i tada pohvalila fotografijama svoje nasljednice koja je i onda blistala u kreaciji Matije Vuice. Nedugo nakon toga pojavila se informacija da samozatajna kći Ive Todorić i Hrvoja Balenta ljubi vršnjaka Marka Bienenfelda, mlađeg sina direktorice Turističke zajednice grada Zagreba Martine Bienenfeld i pokojnog poduzetnika Jakova Bienenfelda. Je li njihova ljubav još uvijek aktualna, nije poznato jer Tara i Marko jako drže do svoje privatnosti. Inače, Tara je najstarije dijete Ive Todorić i Hrvoja Balenta koji su u braku bili od 2001. do 2018. godine, a uz nju imaju još dvojicu sinova, Ivana i Antu.

VIDEO Massimo je nanizao brojne hitove, a sve je počelo idejom Siniše Škarice

Ključne riječi

Komentara 20

LO
Lolita3
12:09 29.12.2022.

Da bi se ona mogla naslikavati na tom stepeništu sa zlatnom ogradom, mnogo je tuđe djece prolilo suza i moralo ostati gladno, iseliti se trbuhom za kruhom itd itd. Previše je jada i bijede iza ovog mramora na slici. Nije joj zaništo djed na platnoj listi imao najskuplje svjetske top mafijaše - visoko rangirane političare i bježao što ga noge nose sa kišobranom po Londonu.

BO
Bojnik
11:26 29.12.2022.

Šta se vi rugate narodu?

HU
Humbleandhonest
11:05 29.12.2022.

Haljina? Meni osobno hrpa krpa koje su ružne i neprimjerene. Što je djevojka od 20 godina, komad mesa na pladnju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije