Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dugo se šuškalo

Iznenadila pratitelje! Slavna bogatašica objavila video iz privatne klinike i potvrdila sretne vijesti

Foto: instagram
1/8
08.09.2021.
u 09:08

Kylie, najmlađa sestra iz klana Kardashian, prvu je trudnoću držala u tajnosti, a vijest je objavila nekoliko dana nakon rođenja kćeri Stormi, objavivši njezinu prvu sliku na Instagramu.

 Američka manekenka Kylie Jenner u utorak navečer je na Instagramu objavila vijest o svojoj drugoj trudnoći. U videozapisu u trajanju od 90 sekunda, 24-godišnja poduzetnica kaže da čeka bebu sa svojim dečkom, reperom Travisom Scottom. Par već ima trogodišnju kćer Stormi Webster.

Jenner je osnivačica beauty linije Kylie Cosmetics, koja je u većinskom vlasništvu proizvođača kozmetike Coty Inc (COTY.N).

Videozapis počinje snimkom pozitivnog testa na trudnoću, a zatim prikazuje Jenner i njezina dečka kako odlaze liječniku na ultrazvučni pregled. Slijede isječci s proslave Kyliena 24. rođendana u kolovozu i snimke Stormi kako ljubi majčin trbuh.

"Jesi trudna?" pita u video snimci Kyliena majka Kris Kardashian, gledajući snimke ultrazvuka te dodaje da je ovo jedan od najsretnijih dana u njezinu životu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

U kolovozu su brojni mediji pisali o trudnoći Kylie Jenner, no sinoćnja objava na Instagramu prva je javna potvrda informacije.

Kylie, najmlađa sestra iz klana Kardashian, prvu je trudnoću držala u tajnosti, a vijest je objavila nekoliko dana nakon rođenja kćeri Stormi, objavivši njezinu prvu sliku na Instagramu.

Posljednja epizoda reality showa "Keeping Up with Kardashians", koji je obitelj učinio poznatom, emitirana je u lipnju.

Kylie Jenner danas na Instagramu prati oko 265 milijuna sljedbenika.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije