Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirala tatu

Kći Boba Geldofa Peaches u šestom je mjesecu trudnoće

peaches geldof
pixsell
16.01.2012.
u 10:57

Peaches će roditi sina i to na rođendan svoje prerano preminule majke Paule Yates. Prije nekoliko mjeseci zaručila se za 20-godišnjeg Thomasa Cohena.

Buntovna kći britanskog glazbenika Boba Geldofa 22-godišnja Peaches Geldof tati je priredila novo iznenađenje ili bolje rečeno šok. Naime, Peaches je u šestom mjesecu trudnoće i čeka sina sa svojim 20-godišnjim zaručnikom Thomasom Cohenom.

Dijete će roditi na majčin rođendan, 24. travnja, koja je prerano preminula od prevelike doze heroina prije 11 godina.

– Ova beba je za mene poruka moje majke, koja me čuva i promatra. Tata je bio oduševljen kad je čuo da čekam dječaka. Cijeli je život okružen ženama – rekla je Peaches. Naime, Bob Geldof je s Paulom Yates dobio tri kćeri, a nakon njezine smrti usvojio je i njezinu kćer Tiger Lily koju je dobila u vezi s Michaelom Hutchenceom.

– Nisam se nadala da će tata biti toliko sretan zbog moje trudnoće. Uvijek mi je u svemu pružao podršku i štitio me, ali ovaj me put zbilja iznenadio svojom reakcijom. Tomu i meni poželio je sretnu budućnost i zaželio da se što prije vjenčamo – ispričala je Peaches za magazin Hello dodavši da se tati Bobu jako sviđa njezin zaručnik.

– Od svih mojih dečki, on mu je najdraži.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije