Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADA DIZAJNERICA

Kći Anice i Roberta Kovača izrasla je u pravu ljepoticu, pokazala je i kako će naslijediti mamu

08.12.2022.
u 11:53

Leticija Kovač, kći našeg bivšeg reprezentativca Roberta Kovača i bivše misice Anice Kovač, došla je na ideju kreirati kvalitetne trenirke s detaljem prepoznatljive šahovnice za sve one koji žele navijati, a istodobno biti u trendu!

Leticija Kovač, 19-godišnja kći našeg bivšeg reprezentativca Roberta Kovača i missice Anice Martinović Kovač, izrasla je u pravu ljepoticu, a nedavno je pokazala i svoju kreativnu stranu. Leticija je došla na ideju kreirati kvalitetne trenirke s detaljem prepoznatljive šahovnice za sve one koji žele navijati, a istodobno biti u trendu!

Kako je odrasla u obitelji koja je u hrvatskom nogometu ostavila neizbrisiv trag, nije neobično da je upravo nogomet jedna od inspiracija za dizajn autentičnih trenirki. S druge strane, Leticijina majka Anica, koja je ostvarila jedan od najvećih hrvatskih uspjeha na izboru za Miss svijeta ponijevši titulu prve pratilje, svakako je na Leticiju prenijela ljubav prema modi i osjećaj za estetiku. Upravo su se Robert i Anica Kovač Leticiji pridružili u modnoj kampanji by LETICIJA KOVAC.

Foto: Mario Poje

– Obožavam istraživati granice svoje kreativnosti, a tako su nastale i prve skice trenirki. Odrasla sam u duhu sporta i nogometa, a i veliki sam ljubitelj mode pa su moderne, cool, sportske trenirke bile sasvim logičan slijed – objašnjava Leticija te se nada kako će njena kreativnost biti prepoznata.

Iako će mnogi pomisliti kako je put do uspjeha lakši uz poznate roditelje, Leticija naglašava da nije uvijek tako. 

– Ponekad je teret biti dijete poznatih roditelja, međutim beskrajno sam zahvalna svojim roditeljima koji su uvijek uz mene. Ipak, kao i sve djevojke mojih godina, još uvijek se tražim i želim sama, svojim trudom i kreativnošću ostvariti svoje snove – kazala je Leticija. 
Inače, Leticija je najstarije dijete Roberta i Anice, a uz nju imaju još i kćer Viktoriju te sina Marka. Bivša misica i nogometaš u braku su od 2001. godine.

VIDEO Zvijezda serije 'Kafić Uzdravlje': Preminula je glumica Kirstie Alley

Ključne riječi

Komentara 3

BS
@bserver
18:21 08.12.2022.

Anica je prelijepa

Avatar Cera
Cera
06:34 09.12.2022.

Glupoga li naslova...Kčer je normalno lijepa ,pa nije Engleska kraljevna, a nasljediti mamu može jedino u imovnom stanju.... Mladost i ljepota idu zajedno a mi starudije polako prelazimo u stanje broja 1

Avatar Anna
Anna
12:47 10.12.2022.

Da, nije uvik prednost biti dite poznatih,ali draga moja nije ti ni teško, sto god ti radila sana i želiš raditi sama tebi u podsvijesti stoji uvik ona, ako i ne uspije imam di , imamo para..., Tako da gospođice ne trkeljaj gluposti jer nikada, nikada nećeš znati kako je onom ko se uistinu iskreno trudi sam raditi bez IKOGA I IČEGA,ne znam kako te mater i ćaća nisu ništa naučili da onaj ko nema i sutra ima da taj ZNA OBE situacije a oni koji uvik imaju nikada neće znati kako je to kada se NEMA!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije