Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa na Maldivima

Kakve noge Tatjane Dragović! Pratitelji ne skrivaju oduševljenje: 'Izgledaš bolje nego prije 25 godina'

Foto: Instagram
1/12
08.12.2022.
u 09:19

Poznata manekenka Tatjana Dragović odlučila se za egzotični odmor s partnerom Vlahom Arbulićem, a osim fascinantnog prizora plaže, sve je oduševio i njezin mladoliki izgled

Jedna od najljepših Hrvatica Tatjana Dragović (44) s partnerom Vlahom Arbulićem (32) trenutačno uživa na bajkovitim Maldivima, i to u luksuznom resortu Waldorf Astoria. Manekenka je pratitelje na Instagramu počastila novom fotografijom kojom je pokazala kako i u 45. godini izgleda sjajno kao i u dvadesetima. A isto su joj potvrdili i pratitelji u komentarima najnovije objave. 

"Izgledaš čudesno, čak i bolje nego kad sam te upoznala prije 25 ili više godina", "Svjetska, a naša", "Razglednica", "Predivna", "Koja figura", oduševljeno su pisali.

U opisu fotografije Tatjana je stavila emotikon palme i prvo slovo svoga imena. Pozirala je u ljubičastoj haljini na plaži, naslonjena na palmu, a u pozadini se vidi ocean. 

Tatjana je jedna od najpoznatijih manekenki u našoj regiji, a šetala je najprestižnijim pistama na svijetu. Među njima i na jednoj uz bok legendarne Linde Evangeliste. Uspjeh je bio i što smo je mogli vidjeti u jednoj od najpopularnijih serija, kako 90-ih tako i dan danas, "Prijatelji". U njoj se Tatjana pojavila na naslovnici magazina koju je u rukama držao Matthew Perry, odnosno Chandler. 

VIDEO>>Neki imaju kokoši, glumce, a drugi pak Ivana Pavla II.: Najviše tetovaža ima ipak Marko Livaja

Ključne riječi

Komentara 14

KO
Kološanin
09:53 08.12.2022.

Prije 25 godina nije bilo fotošopa.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:49 08.12.2022.

Na mlitavim nogama se vidi da joj je tjelovježba odbojna, a gladovanje i povraćanje normalno. A partner? Što je napravio od sebe.... Bože sačuvaj.

BR
bree77
11:39 08.12.2022.

Uvijek musava kisele face

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije