Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi spot

Kawasaki 3p predstavio novi singl 'Dugodugodugo', poslušajte!

kawasaki 3p
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/8
26.10.2015.
u 11:56

Osim novog spota, članovi benda Kawasaki 3p pričali su o dokumentarcu na kojem trenutno rade i koji će obuhvatiti pjesme s posljednjeg albuma.

Kawasaki 3p novinarima su u klubu Jabuka predstavili novi video spot 'Dugodugodugo' kao i planove za snimanje audio-vizualnog spektakla odnosno dokumentarca koji će fanovima otkriti razvojni proces snimanja pjesama za posljednji studijski album 'Goli zbog pasa'.

Video 'Dugodugodugo' sniman je pred kraj ljeta u zagrebačkom kvartu Peščenica, a snimanje je vođeno pod redateljskim dirigiranjem Marija Borščaka, basista K3p-a. Novinari su imali ekskluzivnu premijeru spota na mobitelu Marija Borščaka

Osim novog spota, članovi benda Kawasaki 3p pričali su o dokumentarcu na kojem trenutno rade i koji će obuhvatiti pjesme s posljednjeg albuma. Iako su napomenuli da imaju oko 200 do 300 GB materijala, finalan produkt trajat će oko 30 minuta, a dio materijala koji je tijekom dva dana sniman u Jabuci trebao bi biti objavljen na Deezer i YouTube platformama. 

Prema riječima Tonija i Tomfe, glavna poanta dokumentarca je: ''Snima se live sve što sviramo s ciljem da se predstavi bend ne samo kroz studijski materijal, već i kako zvuči uživo. Sve je popraćeno video snimkama, 5-6 kamera snima istovremeno i to će se kasnije montirati u neki kolaž. Imamo dosta upita od ljudi mogu li doći na naše probe, pa smo zato to snimili da vide kak' je kod nas na probama. Da nam ne kucaju na prostoriji garaže gdje sviramo.'' 

Za potrebe snimanja, klub Jabuka bila je uređena u K3p stilu, a na pitanje kada se može očekivati izlazak dokumentarca, odgovorili su ''Uskoro''.
Sve u svemu, bilo je to jedno specifično Katripično druženje. U  buduće akcije Kawasaki 3p-a, uvrštena su i tri koncerta do kraja godine - 27.11. ''Pozitivan koncert' u Domu sportova Zagreb, 13.11. Qbar u Zadru te 19.12. u Pogonu kulture (ex Stereo) u Rijeci.

>>Kawasaki 3P na prvi dan proljeća svira u Tvornici kulture

>>Kawasaki 3p sprema veliki koncert u Tvornici kulture!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije