Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENERGIČAN KONCERT

Kawasaki 3P na prvi dan proljeća svira u Tvornici kulture

kawasaki
Foto: Promo
19.03.2015.
u 13:51

Kawasaki 3p stat će na stage Velikog pogona Tvornice kulture ne bi li svojim fanovima predstavila nedavno objavljen album "Goli zbog pasa" te ih provozala kroz svoju dugu diskografsku povijest zabilježenu na albumima 'Kawasaki 3p' i 'Idu Bugari'. Podršku unucima Dr. Alberta pružit će zagrebačka grupa Tao šank.

U subotu 21. ožujka deveteročlana skupina Kawasaki 3p stat će na stage Velikog pogona Tvornice kulture ne bi li svojim fanovima predstavila nedavno objavljen album "Goli zbog pasa" te ih provozala kroz svoju dugu diskografsku povijest zabilježenu na albumima 'Kawasaki 3p' i 'Idu Bugari'. Podršku unucima Dr. Alberta pružit će zagrebačka grupa Tao šank.

Vrata Tvornice otvaraju se u 20:30 h. Tao šank grije atmosferu od 21:30h. Kawasaki 3p stupa na scenu 22:30 h. After party bukiran je u klubu Jabuka u koju će ulaz biti besplatan. Požurite po ulaznice, nema ih još mnogo. Pretprodajna cijena 60 kn, na dan koncerta 80 kn; nabaviti ih možete u Dancing Bear shopu (Gundulićeva 7) i Rockmarku (Berislavićeva 13).

KAWASAKI 3P:

Tomislav Vukelić – Tomfa: vokal

Davor Viduka: Gitara

Mario Borščak : Bas

Demirel Pašalić: Flugerhorn, vokal

Toni Babarović: Gitara

Igor Pavlica: Truba

Stipe Mađor: Truba

Luka Dominik: Truba

Nikola Babić: Bubanj

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije