Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepomirljive razlike

Katy Perry i Russell Brand razvode se jer ona ne želi djecu

katy perry
DPA/pixsell
01.01.2012.
u 14:24

Zahtjev za razvod je na sudu. Nisu potpisali predbračni ugovor pa on ima pravo na pola njezina bogatstva od 253 mil. kuna, Katy je čekala Novu godinu na Havajima, a Brand u Londonu

Nakon nekoliko mjeseci nagađanja o tome što se događa s brakom pjevačice Katy Perry i glumca Russella Branda, tek sada je jasno – rastaju se! U braku su bili 14 mjeseci, a razlog raskida jest to što Katy ne želi na neko vrijeme zaustaviti karijeru i posvetiti se rođenju djece i obitelji. Vijest je javnosti u petak objavio Russell. Njegov odvjetnik već je podnio zahtjev za rastavu na sudu u Los Angelesu, a kao službeni razlog u brakorazvodnim papirima navedene su “nepomirljive razlike”.

Božićne praznike proveli su odvojeno. Katy je trenutačno na Havajima, gdje je dočekala i Novu godinu. Razigrana 27-godišnjakinja još ništa službeno nije rekla o rastavi, a 36-godišnji Russell za vikenda je viđen u Londonu, gdje je odsjeo u hotelu Savoy iz kojeg je na doček 2012. otišao ozbiljnog lica natečena od plača.

Američka zvijezda i britanski komičar upoznali su se 2009. na dodjeli MTV-ovih glazbenih nagrada kada ga je Katy na partyju pogodila bocom u glavu, a on ju je zaprosio četiri mjeseca nakon toga. Pompozno i bajkovito vjenčanje imali su u Indiji, gdje su jahali na tigrovima i slonovima. No, njihova bajka nema sretan kraj, jer ih uza sve probleme očekuje i borba za imovinu. Naime, iako su za vrijeme braka skupa živjeli samo šest mjeseci, po kalifornijskom zakonu Russell ima pravo na pola njezine imovine. A to nije malo, jer se Katyno bogatstvo, koja je pjesmom “I kissed a girl” stekla planetarnu slavu 2008., procjenjuje na 253 milijuna kuna, a samo zadnjom turnejom “California Dreams” zaradila je 108 mil. kuna. Imaju i zajedničku vilu u Hollywoodu, a nikada nisu potpisali predbračni ugovor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije