Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kristen nije s njima

Katy Perry i Robert Pattinson u noćnim provodima

katy
Pixsell
03.05.2013.
u 17:23

Pjevačica je više puta otvoreno izrazila simpatije prema zgodnom Pattinsonu, a sada se provode zajedno u New Yorku.

Katy Perry nedavno je poručila Kristen Stewart da bi rado bila djevojka Roberta Pattinsona, a čini se da ni on nema imao ništa protiv druženja sa seksi pjevačicom. Strani mediji, naime, već dva tjedna pišu o noćnim provodima Katy i Roberta.

Otkako je glumac napustio Los Angeles i tamo ostavio Kristen, navodno intenzivno izlazi s Katy. Viđeni su zajedno u velikom društvu na koncertu grupe Daughter te u obližnjem lounge baru nakon koncerta, piše Hollywood Life. Iako su se upoznali tako što se Katy družila s Kristen, Rob i ona sjajno su se složili, a dok je glumica imala aferu s Rupertom Sandersom, upravo je Katy bila Robu velika potpora.

>>Otac Katy Perry: Naša kći je vrag!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije