Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pristala je na sve

Katie Holmes mora kriti da je u vezi. I to zbog ovoga što je potpisala nakon razvoda s Tomom Cruiseom

Katie Holmes and Jamie Foxx
Foto: Twitter
1/3
07.09.2016.
u 09:17

Tom se "osigurao" nakon razvoda da ga "Katie ne sramoti", da ne otkriva detalje iz braka i njegove predanosti scijentologiji

Katie Holmes, glumica koja je slavu stekla u popularnoj seriji Dawson's Creek i bivša žena Toma Cruisea, već tri godine demantira tračeve da je u sretnoj vezi s glumcem Jamiejem Foxxom (48). 

Čini se kako je razlog njezine i njegove šutnje to što je lijepa 37-godišnja glumica i majka 10-godišnje kćeri Suri, koju ima s Tomom Cruiseom, u želji da se što prije "riješi" Toma i iziđe iz tog braka nakon pet godina, pristala potpisati sve što je tražio. Pa tako i klauzulu da pet godina nakon razvoda, odnosno do 2017. godine, neće izlaziti ni s jednim muškarcem. Barem ne javno. 

Tom se "osigurao" nakon razvoda da ga "Katie ne sramoti", da ne otkriva detalje iz braka i njegove predanosti scijentologiji, piše Daily Mail. 

Šuškanja da su se Katie i Jamie zaručili, oboje su demantirali, ali je li to zaista tako ili je to skrivanje zbog straha od Toma, doznat će se vjerojatno 2017. godine kada ističe rok od 5 godina "zabrane" na koju je Katie Holmes pristala svojim potpisom.

>>Otkriven bizaran razlog zbog kojeg Tom Cruise ne želi vidjeti svoju kćer Suri? 

Komentara 4

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
14:58 07.09.2016.

Njoj je stvarno isprat mozak.

LI
liliZG
14:12 07.09.2016.

ludilo

Avatar Dr Evil
Dr Evil
08:00 08.09.2016.

Prestrašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije