Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stalno to radi

Kate oduševila stylingom i novom frizurom, no ubrzo su se javili kritičari

Coronavirus - Sun Jul 5, 2020
Foto: Joe Giddens/Press Association/PIXSELL
1/5
20.07.2020.
u 07:00

Vojvotkinja od Cambridgea predstavila je novi projekt 'Tiny Happy People' koja ima za cilj pomoći roditeljima u razvoju komunikacijskih i jezičnih vještina njihove djece.

Princ William i njegova supruga Kate ovaj mjesec vratili su se svojim dužnostima, naravno pridržavajući se pri tome svih epidemioloških mjera koje su trenutno na snazi zbog koronavirusa. Kate je dala intervju za BBC u sklopu projekta koji je zajedno osmislila s BBC-ijem, a riječ je o internet platformi koja ima za cilj pomoći roditeljima u razvoju komunikacijskih i jezičnih vještina njihove djece.

Coronavirus - Sun Jul 5, 2020
1/13

Na predstavljanju projekta 'Tiny Happy People' vojvotkinja od Cambridgea došla je u dugoj haljini na točkice koju je dizajnirala Emilia Wickstead, a čija cijena iznosi 3900 kuna. Za ovaj styling vojvotkinja je odmah dobila same pohvale, a kritičarima i njezinim obožavateljima svidjela se i nova boja kose. Kate je posvijetlila kosu i promijenila je frizuru i priklonila se trendu poznatih dama koje ove sezone imaju duge šiške. Dok su je modni kritičari hvalili na društvenim mrežama neki od pratitelja su imali male zamjerke i kritike na račun gesta koje Kate često ima u javnosti.

 

- Opet su joj usta širom otvorena, to je zbilja ružno. Te geste su jako ružne, ne mogu to gledati. Zašto Kate netko ne upozori na to - pitali su se korisnici Instagrama na kojem Kate i William objavljuju novosti iz svog poslovnog i privatnog života.

Ključne riječi

Komentara 2

IS
istinapakadbude
09:32 20.07.2020.

Postarala se ko nitko. Mislila je da je med i mlijeko u tzv kraljevskoj obitelji. Rekli bi stari latini “sasrala se”

HR
hrUsrcu
07:37 20.07.2020.

ljudi moji, pa koga jos zanima sto rade i kako se oblace predstavnici (nekad) velike britanije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije