Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI HUMANITARCI

Kate Middleton darovala kosu djeci oboljeloj od raka

Kate Middleton
Foto: Press Association/PIXSELL
1/10
31.01.2018.
u 20:03

Prošlog ljeta Kate Middleton svoju je ošišanu kosu donirala u humanitarne svrhe, a informacija je nedavno procurila u javnost. Isto je napravila i naša Iva Radić 2016. godine

Vojvotkinja Kate Middleton oduševila je brojne obožavatelje kada je predložila svom frizeru Joeyju Wheeleru da njezine 18 centimetara duge uvojke donira u humanitarne svrhe udruzi za djecu oboljelu od raka.

– Lijepo je znati da je jedno dijete primilo periku od vojvotkinjine kose. Divno je što se toga sjetila – rekla je glasnogovornica Udruge mala princeza Helen Creese.

Iako je kosa vojvotkinje Kate poslana u udrugu pod drugim imenom, ovo dobro djelo ipak nije moglo ostati tajna. Creese kaže kako joj je drago što je informacija izašla u javnost jer će potaknuti mnoge Britance da učine isto.

Spomenutoj udruzi pomogao je 2016. godine i pjevač Harry Styles doniravši svoju kosu, a fotografija na kojoj drži odrezani rep dobila je više od dva milijuna lajkova na Instagramu.

Veliko srce imaju i domaće zvijezde pa je tako Iva Radić 2016. godine bila zaštitno lice kampanje ‘Budi jaka’ koju su zajedno provele tvrtke dm-drogerie markt i marka Pantene.

– Lijepa i snažna kosa važna je svima, a djeci će vratiti barem dio samopouzdanja potrebnog da hrabro nastave svoju svakodnevnu borbu s teškim okolnostima koje su ih zadesile – poručila je tada Iva.

Kate Middleton
1/10

 

 

Komentara 1

ST
sexy_trubadur
01:07 01.02.2018.

neukusno ,ali sta mogu ovake osim da se rugaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije