Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestašan princ

Kate Middleton ukorila je Georgea jer je ovo napravio na tetinu vjenčanju

Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
22.05.2017.
u 13:00

Dječak je izlazeći iz crkve stao na Pippinu vjenčanicu vrijednu 40 tisuća funti

Uz Pippu Middleton, na njezinu vjenčanju glavne zvijezde bili su njezini nećaci princ George i princeza Charlotte. Njihova mama Kate Middleton imala je pune ruke posla na vjenčanju jer je cijelo vrijeme pokušavala smiriti nestašnog Georgea.

Prije samog vjenčanja Kate je priznala da se boji kako će George i Charlotte pričati tijekom svadbene ceremonije i najviše se bojala hoće li uspjeti smiriti djecu tijekom ceremonije. Problema je bilo, ali nakon obreda.

Fotoreporteri uhvatili su trenutak u kojem je Kate ukorila Georgea koji je u jednom trenutku, dok je izlazio iz crkve, stao na 40 tisuća funti vrijednu vjenčanicu tete Pippe. 

Komentara 2

ZM
zmijoljubaccc
14:33 22.05.2017.

A kaj si Kate misli da djeca nisu djeca? Ma malom se sada fucka na rangove i naslove! On je dijete, pobogu. I dobro je da je nestasan. Sasvim prirodno..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije