Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gala večera

Kate i William oduševili holivudske zvijezde u Los Angelesu

kate middleton (1)
Foto: AFP
1/9
10.07.2011.
u 12:20

Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea susreli su se s najpopularnijim glumačkim imenima američke filmske industrije. Kate je na crvenom tepihu zasjala u romantičnoj blijedo ljubičastoj haljini Alexandra McQueena.

Da su u SAD-u popularniji do nekih filmskih zvijezda vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea uvjerili su se u to sinoć na gala večeri u Los Angelesu gdje su dočekani vriskom  tisuće obožavatelja.  Na domjenku u organizaciji BAFTA-e Kate i William družili su se s najpopularnijim holivudskim imenima poput Jennifer Garner, Nicole KIdman, Tom Hanksa, Barbare Streisand i Josha Brolina, Jennifer Lopez, Balek Lively  i drugima. Supruga Bena Afflecka nije mogla skiriti svoju naklonost prema princu Williamu zadrživši se s njim u duljem razgovoru.

Kate je za glamuroznu večeru i šetnju crvenim tepihom u Los Angelesu odabrala romantičnu blijedoljubičastu haljinu Alexandra McQueena kojom je zasjenila mnoge glumice.

Komentara 2

OB
-obrisani-
13:51 10.07.2011.

s cim sa GLUPOSTIMA,ahahhahahahahah

KA
karambita
14:09 11.07.2011.

KIC

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije