Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povukla se iz veze

Katarinu Radivojević ostavio je dečko jer se odlučio vratiti ženi?

Katarina Radivojević
Davor Puklavec/Pixsell
25.02.2012.
u 22:09

Glumica, najpoznatija po ulozi u 'Najboljim godinama', odlučila je poštovati njegovu odluku. Kurir piše da ju je ostavio jer se vraća ženi

Prema pisanju srpskog Kurira, glumicu je nakon višemjesečne veze ostavio diplomirani povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović.

- Vidoje je napokon shvatio da mu je žena mnogo bitnija od ljubavnice. Pomirio se sa suprugom s kojom se posvađao zbog Katarine - otkrio je izvor.

Katarini Radivojević, koja je našim gledateljima najpoznatija po ulozi Lorene u 'Najboljim godinama' navodno nije bilo svejedno kada joj je rekao svoju odluku, no odlučila je poštovati njegovu odluku i povukla se iz veze.

Vidoje i Katarina jedno vrijeme su krili svoju vezu koja je započela u proljeće prošle godine. Navodno ju je posjećivao dok je boravila u Americi, a nakon što je ostavio suprugu moglo ih se vidjeti u gradu tijekom izlazaka. U rujnu su viđeni kako se ljube i drže za ruke u kafiću ''Soho'' u Beogradu.

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
23:57 25.02.2012.

Dobro, a tko je na slici Katarina, a tko njezin dečko !?

OB
-obrisani-
15:22 26.02.2012.

Dođi barbi Katarina.. Utješim te :D

ŠĆ
šćtrlj
12:23 28.02.2012.

mudra odluka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije