Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIRALNI HIT

Katarininu “Rihannu” vidjelo je milijun ljudi

26.04.2018.
u 19:31

Glumica Katarina Baban jako se obradovala kad je doznala da je kratki isječak njezina nastupa preko noći završio među trending videima

Simpatičan GIF glumice Katarine Baban iz showa “Tvoje lice zvuči poznato” u kojem glumi Rihannu postao je pravi viralni hit prikupivši u jednom danu gotovo milijun pregleda!

Premašila konkurenciju

Zahvaljujući tome, Katarina prerušena u zvijezdu s Barbadosa našla se na naslovnici GIPHY-ja, poznate web-stranice na koju se uploadaju GIF-ovi, među tzv. trending videima. GIF-ovi su inače popularni kratki filmići kojima se izražavaju emocije na društvenim mrežama. Usporedbe radi, trending videi u jednome danu obično prikupe oko 700 tisuća pregleda, čime je Katarinina Rihanna debelo premašila konkurenciju!

– Jako sam se razveselila kad su mi javili vijest da je GIF pregledan toliko puta. Ekipa showa “Tvoje lice zvuči poznato” stalno nas sa strane snima i nisam ni vidjela da je to izašlo, odnosno da su to uploadali. Snimili su me na hodniku. Jako mi je simpatično to sve – izjavila je Katarina i dodala da nije sigurna bi li sama uopće znala napraviti GIF. No, ta činjenica nije nimalo utjecala na to da korisnici prepoznaju što im se sviđa te je video do zaključenja broja prikupio 906 tisuća pregleda.

Često koristi GIF-ove

– Komentirali smo s kolegama neki dan da GIF znamo napraviti samo na aplikaciji WhatsApp. Možda ih ne znam raditi, ali svakako ih koristim u komunikaciji na raznim platformama – otkriva 29-godišnja Slavonka.

Podsjetimo, glumica se trenutačno natječe u zabavnoj emisiji “Tvoje lice zvuči poznato” gdje je proteklu nedjelju publiku osvojila svojim vrućim nastupom uz Rihanninu pjesmu “Work”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije