Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crkveno vjenčanje

Ekskluzivno: Pogledajte kako je uređen prostor u kojem će se održati svadbeno slavlje Mate Rimca

Foto: Vecernji.ba
1/10
24.07.2021.
u 16:30

Mate Rimac i Katarina Lovrić danas će se vjenčati u crkvi u Lištanima kod Livna.

Donosimo ekskluzivne fotografije kako će večeras kod Livna izgledati svadbeno slavlje Mate Rimca i njegove supruge Katarine Lovrić. Nakon što su početkom svibnja svoju vezu okrunili brakom u Splitu u Villi Dalmacija u Splitu, danas će u Livnu imati i crkveno vjenčanje.

Vjenčanje je u crkvi u Lištanima kod Livna, a proslava je u velikom staklenom šatoru svečano uređenom na livadi. Ispred šatora su stolovi na travi koji su napravljeni od sijena i sve je u duhu teme vjenčanja koja je posvećena prirodi. Par je početkom svibnja izrekao već bračne zavjete u Villi Dalmacija u Splitu i to vjenčanje je bilo, kako je Katarina rekla, baš po njihovom guštu, a sada će crkveno vjenčanje proslaviti uz obitelj i prijatelje koje su, navodno, zamolili da ne objavljuju ništa s vjenčanja na društvenim mrežama.

Foto: Josip Regović/Pixsell

Na svadbi u Splitu bilo je tek 30-ak uzvanika i najam vile, koja je u vlasništvu grada Splita, za komercijalno korištenje prizemnog prostora i terase jest 30 tisuća kuna, a u cijenu najma uključeno je obavezno agencijsko čišćenje nakon događaja i PDV. Do 2018. godine vila se mogla unajmiti po cijeni od 28.125 kn. Mate i Katarina poznaju se godinama, a u ljubavnu vezu su se upustili prije sedam godina. Prije godinu dana par se zaručio i sada su svoju ljubav okrunili i brakom.

Komentara 8

MI
mica1111
16:46 24.07.2021.

Neka im je sa srećom. Dragi Bog nek im da puno zdravlja,uspjeha i sitne dječice!

GO
goodbadugly
16:48 24.07.2021.

Bolje bi bilo da autora manje zanima uređenost. Samo jal, i ljubomora. Dečko pošteno radi, ima para, i neka uživa kako naj bolje zna i može. A i njegovi djelatnici sigurno ne rade po 10-12 sati dnevno za plaću od 3500 kn. neto.

JO
Jonja
13:11 26.07.2021.

Što dižete tu malu prodanu Hrvatsku dušu u nebesa? Zašto taj majmun ne proizvodi nešto što si svaki normalan čovijek može priuštiti, nego toliko skupe i glupe automobile za najbogatiju klijentelu. Dao Bog da imao pa nemao...glasi Kineska poslovica...e baš to želim ovom bezkičmenjaku i njegovoj vještici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije