Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavljeno je

Karmela Vukov-Colić ima novi posao! Nakon kuharice i kulinarskih emisija, evo koju poziciju preuzima

Foto: Grgur Zucko/Pixsell
1/10
11.03.2022.
u 19:00

Kako stoji na portalu grada, Vukov-Colić izabrana je na sjednici održanoj 3. ožujka 2022., a izabrana je na mandatno razdoblje od 4 godine.

Nekadašnja televizijska i radijska voditeljica Karmela Vukov-Colić izabrana je za novu direktoricu Turističke zajednice Grada Dugog Sela, objavljeno je na info portalu Dugog sela. 

Kako stoji na portalu grada, Vukov-Colić izabrana je na sjednici održanoj 3. ožujka 2022., a izabrana je na mandatno razdoblje od 4 godine.

Direktor/ica zastupa Turističku zajednicu Grada Dugog Sela samostalno i pojedinačno, organizira i rukovodi radom i poslovanjem turističke zajednice, provodi odluke turističkog vijeća i u granicama utvrđenih ovlasti odgovoran je za poslovanje turističke zajednice i zakonitost rada turističke zajednice, dodaje se. Karmela je inače strastvena putoholičarka te tečno govori čak nekoliko stranih jezika.

Inače, Vukov-Colić s malih se ekrana povukla nakon 31 godinu rada na HRT-u, a sve zbog zdravstvenih razloga. Kao razlog navela je da je godinama ustajala u zoru, radila večeri, subote i nedjelje, bila na terenima i snimala po deset sati dnevno te je u jednom trenu shvatila da njezin organizam ne može više trpjeti takav tempo. Nakon odlaska s HRT-a otvorila je obrt za odnose s javnošću, posvetila se kuhanju i putovanjima. Počela se baviti svojim gastroblogom 'Ciao Karmela', a u pandemijskoj godini objavila je kuharicu 'Kuhinja života' sa 120 obiteljskih recepata koja se razgrabila u trenu. Potom je u suradnji s Laudato TV-om na kojem je bila voditeljica kulinarske emisije 'Kuhinja svete Hildegarde', predstavila knjigu 'Kuhinja sv. Hildegarde za svaki dan'.

VIDEO>>Željko Popadić o nominaciji za Večernjakovu ružu: "Zahvalan sam slušateljima i prijateljima!"

Ključne riječi

Komentara 9

HU
Humbleandhonest
22:26 11.03.2022.

A kompetencije su joj to što je donekle poznata i što je radila kao turistički vodič? Korelacija s Dugim Selom? Veza?

MA
malena1983
21:52 11.03.2022.

Ovo je sigurno šala.

Avatar Burviles
Burviles
21:21 11.03.2022.

a ko je uoće ta kaj izigrava kuharicu ???????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije