Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proglašena je krivom

Bila je jedna od najljepših talijanskih glumica, a zbog Putina je skoro završila u zatvoru i morala platiti više od 30.000 eura

Ornella Muti
Foto: Jens Kalaene/DPA/Pixsell
1/6
11.03.2022.
u 15:10

Iz biografije Ornelle Muti zanimljiva je i činjenica da je upravo zbog ruskog predsjednika Vladimira Putina zamalo završila u zatvoru.  Muti je, naime,  proglašena krivom za korištenje lažne liječničke ispričnice. Glumica je 2010. silom htjela izbjeći recital u mjestu Pordenone kako bi se pojavila na večeri s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, koji je tada bio premijer.

Bivša manekenka i poznata talijanska glumica Ornella Muti jučer je proslavila 67 rođendan. Glumica od početka karijere slovi za jednu od najljepših talijanki, a glumila je u gomili poznatih filmova. 

"Castellano i Pipolo", "Ukroćena goropadnica", "Flash Gordon" i "Ludi u ljubavi", "Casanova", "Ja i moja sestra", "Oscar", "Dečko za dvije kćeri" samo su neki od njih, dok je jedan od posljednjih filmova koje je snimila bio "Rimu, s ljubavlju" iz 2012. godine redatelja Woodyja Allena

Ornela i danas izgleda odlično, a to se može vidjeti i na društvenim mrežama, na fotografijama koje objavljuje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ornella Muti (@ornellamuti)

 

No, iz njezine biografije zanimljiva je i činjenica da je upravo zbog ruskog predsjednika Vladimira Putina zamalo završila u zatvoru. 
Muti je, naime,  proglašena krivom za korištenje lažne liječničke ispričnice. Glumica je 2010. silom htjela izbjeći recital u mjestu Pordenone kako bi se pojavila na večeri s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, koji je tada bio premijer.

Na istoj večeri bile su i Goldie Hawn, Sharon Stone, ali i Monica Bellucci.. Za tu prijevaru talijanski Vrhovni sud kaznio ju je s novčanom kaznom od 500 eura i uvjetnom kaznom zatvora. A Verdijevom kazalištu u Pordenoneu morala je platiti 30 tisuća eura

Ornela je svojevremeno tvrdila da nije mogla nazočiti recitalu jer je bolovala od vrućice i laringitisa, ostavila je organizatore događaja na cjedilu, koji su je odlučili tužiti jer su je vidjeli na fotografijama s večere.

VIDEO Tko je zapravo Vladimir Putin? Hrvatski psiholog napravio njegov detaljni profil.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar crazy_bat
crazy_bat
16:59 11.03.2022.

Jel to morala ići na onu večericu, na kojoj je Putin onako lijepo pjevao? Hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije