Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovome se nitko nije nadao

Kao od majke rođen! Hollywoodskog šarmera u obnaženom izdanju snimila zanosna supruga

World Premiere of Marvel Studios' 'Avengers: Endgame'
Foto: SDB/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.
1/6
17.12.2020.
u 11:15

Brolin odlično izgleda i u šestom desetljeću života, a to je i dokazao posljednjom fotografijom na Instagramu na kojoj pozira ni manje ni više nego potpuno gol!

Poznati hollywoodski glumac Josh Brolin (52) obožavateljicama je zapeo za oko još davne 1985. godine u popularnom dječjem klasiku "The Goonies", a tri i pol desetljeća kasnije i dalje mami uzdahe svojom pojavom. Brolin odlično izgleda i u šestom desetljeću života, a to je i dokazao posljednjom fotografijom na Instagramu na kojoj pozira ni manje ni više nego – potpuno gol! Fotografiju je snimila njegova supruga Kathryn tijekom ležernog popodnevnog ispijanja kave. – Na kraju dana život će se prosuđivati ​​prema tome koliko ste često bili goli. Nitko nije rekao da to znači metaforički – napisao je glumac u opisu fotografije koja je prikupila više od 251 tisuće lajkova.

Foto: Instagram screenshot

Inače, Josh i 20 godina mlađa supruga Kathryn vjenčali su se prije četiri godine. Zajedno imaju kći Westlyn, a trenutačno su u slatkom iščekivanju još jednog djeteta. Glumac već ima dvoje djece iz prvog braka s Alice Adair: 32-godišnjeg sina Trevora i 26-godišnju kćer Eden. Brolin je nakon Adair bio od 2004. do 2013. i u braku s kolegicom Diane Lane.

World Premiere Of Walt Disney Studios Motion Pictures "Avengers: Endgame" World Premiere Of Walt Disney Studios Motion Pictures "Avengers: Endgame" Featuring: Josh Brolin, Kathryn Boyd Where: Los Angeles, California, United States When: 23 Apr 2019 Credit: FayesVision/WENN.com FS2 /WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL
Foto: FS2/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Prije dvije godine Brolin je osvojio odlične kritike za ulogu Thanosa u novom nastavku "Osvetnika", ali i nastavku filma "Sicario". Iste godine snimljen je kako uživa na plaži s prijateljima, a na fotografijama se mogao vidjeti i ožiljak koji je Brolinu ostao nakon što ga je nepoznati čovjek prije sedam godina ubo nožem na Kostariki. Nož se zabio šest centimetara u abdomen i malo je nedostajalo da Brolin iskrvari. Srećom, na kraju se od svega odlično oporavio.

Foto: Profimedia

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
11:36 17.12.2020.

Jastuci mu se slažu s bojom očiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije