Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16 godina mlađa

Kao iz bajke: Najzgodniji muškarac na svijetu se oženio!

Foto: Instagram
1/7
27.04.2019.
u 17:15

Slavlje je održano u Ksar Char Bagh hotelu u Marakešu, trajalo je čak tri dana, a fotografije s vjenčanja Idrisa Elbe i Sabrine Dhowre je na svom profilu objavio britanski Vogue.

Svi su htjeli da baš on bude novi James Bond, a časopis People ga je proglasio najzgodnijim muškarcem na svijetu. Riječ je, naravno, o glumcu Idrisu Elbi koji je svojoj 16 godina mlađoj zaručnici, Sabrini Dhowre izrekao sudbonosno da.

Slavlje je održano u Ksar Char Bagh hotelu u Marakešu, trajalo je čak tri dana, a fotografije je na svom profilu objavio britanski Vogue.

"Čestitamo novopečenim mladencima Idrisu Elbi i Sabrini Dhowre koji su razmijenili zavjete u Maroku, 26. lipnja 2019. godine. Slavlje je potrajalo tri dana u Marakešu", stoji uz fotografije na profilu časopisa Vogue.

Sabrina je za tu priliku odabrala dvije vjenčanice Vere Wang, jedna je bila svilena s bijelim velom, dok je druga bila čipkasta s otvorenim leđima. Elba je nosio klasično crno odijelo dizajnera Ozwalda Boatenga.

Glumci su se zaljubili na snimanju filma "The Mountain Between Us", a prvi put su se zajedno pojavili na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu 2017. godine. Bili su zajedno i u Zagrebu gdje je Idris nastupao kao Dj u jednom klubu. 

Ključne riječi

Komentara 4

AR
Arger
19:34 27.04.2019.

Najzgodniji? Di,u Africi?

JE
jedna
17:20 27.04.2019.

u jeo te moj muz ljepsi i zgodniji milion puta od ovog , ja i pomislila nesto 🥴🥴

PL
plavi123
19:23 27.04.2019.

Najzgodniji hahahahahahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije