Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE ISPRIKU

Kanye West na udaru muslimana: 'Vrijeđa naše osjećaje'

Kim Kardashian West Addresses Husband Kanye West's Bipolar Disorder
Foto: Genin Nicolas/ABACA/PIXSELL
1/7
25.08.2020.
u 22:00

- Anđeli su u islamu blagoslovljena Božja stvorenja kao i u drugim religijama. Povezivanje onoga u što muslimani vjeruju s cipelama je izrazito uvredljivo i moraju se iskupiti za to -napisao je korisnik Twittera

Kanye West ovih je dana ponovno izazvao buru u javnosti, nakon što je predstavio svoje nove tenisice koje je nazvao Yeezy Boost 350 V2 Israfil i Yeezy Boost 350 V2 Asriel, a prodaje ih za 1500 kuna. Repera su napali muslimani jer tenisice dijele imena s anđelima smrti u Islamu. 

Korisnici društvenih mreža odmah su zatražili ispriku, kako od Kanyea, tako i od Adidasa.

Foto: Twitter

- Anđeli su u islamu blagoslovljena Božja stvorenja kao i u drugim religijama. Povezivanje onoga u što muslimani vjeruju s cipelama je izrazito uvredljivo i moraju se iskupiti za to. Neprihvatljivo je da se rugate s vjerom. Čak i ako se ovo dogodilo greškom, stvarno je grozno dopustiti tako nešto - napisao je jedan korisnik Twittera. 

Foto: Twitter
- Užasan izbor imena za cipele. Israfil je jedan od arkanđela u islamu. Adidas, trebao si obaviti domaću zadaću, no nije prekasno da ispravite grešku - poručio je drugi korisnik Twittera. 

Foto: Twitter
Podsjetimo, lani je Westova supruga Kim Kardashian imala sličnih problema, kada je svoju liniju donjeg rublja htjela nazvati kimono, te je tako uvrijedila Japance. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
23:22 25.08.2020.

i kakve veze ima veze sa hrvatskom i hrvatima sto se neki americki crnac zamjerio nekomu u saudijskoj arabiji, pakistanu ili bangladeshu, ama bas nikakve veze.

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
07:05 26.08.2020.

Nazvat tenisice po muslimanskim andelima smrti , netko stvarno ima bolesnu mastu , jednako kao energestko pice monster sa tri 6 , ili jos gore demon , jedno je sigurno , ne radi se o gresci vec o namjeri ,i , definitivno ljudi koji mrze sve sto ima veze sa dobrim , te koje bolesno privlaci zlo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije