Naslovnica Showbiz Zvijezde

'Kanye West i Jay-Z jedan su od najvećih primjera manipulacije u pop kulturi'

- Kanye West i Jay-Z su sa svojim spotom za singl 'Niggas in Paris' jedan od najvećih primjera manipulacije u svijetu pop kulture, rekao je Ratko Martinović na promociji svoje knjige...
11. travnja 2014. u 22:41 1 komentara 3978 prikaza
ratko martinović
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/11

- Kanye West i Jay-Z su sa svojim spotom za singl 'Niggas in Paris' jedan od najvećih primjera manipulacije u svijetu pop kulture, rekao je Ratko Martinović na promociji svoje knjige. Naime, u zagrebačkom Book Caffeu održana je promocija knjige 'Subliminalne poruke - Okultna simbolika i društveni inženjering' autora Martinovića.

Na promociji su se, osim autora, pojavili i General Woo te Krešimir Mišak, autor uvoda knjige. Za potrebe promocije General Woo pustio je u eter pjesmu 'Skrivene poruke', soundtrack za knjigu Ratka Martinovića. Inače, Martinović je autor koji već dugo objavljuje blogove u sklopu Večernjakove blogosfere. Za potrebe knjige proveo je opsežno istraživanje, a posebnu je pažnju posvetio i proučavanju spotova vodećih pop izvođača.

- Lady Gaga, Rihanna, proveo sam sate i sate gledajući spotove ispodprosječnih izvođača, makar moram priznati da Rihanna čak i zna pjevati. Sve njihove spotove, prepune subliminalnih poruka, snima pet, šest vodećih holivudskih redatelja koji imaju svoje mentore, otkrio je Martinović tako samo dio onoga što čeka čitatelje njegovog uzbudljivog štiva.

>>Razotkrivanje Matrice - novi blog Ratka Martinovića

Adrenalinska Hrvatska
Adrenalinska Hrvatska
Rafting može biti idealna zabava, ali hrvatske rijeke kriju mnoge opasnosti

A1 izdvaja za Vas

  • billybull:

    evo, nasao se neki martinovic koji u istu kategoriju stavlja lady gagu I ghetto osobu zvanu Rihanna...cije ime, kao I vecina hrvata, uopce ne zna niti pravilno izgovoriti...no problem nije u njegovom ociglednom nepoznavanju americke suvremene culture nego u tome ... prikaži još! sto ce na njegovom neznanju mnogi temeljiti svoje stavove prema necemu o cemu nemaju pojima....