Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakov bloger

'Kanye West i Jay-Z jedan su od najvećih primjera manipulacije u pop kulturi'

ratko martinović
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/11
11.04.2014.
u 22:41

- Kanye West i Jay-Z su sa svojim spotom za singl 'Niggas in Paris' jedan od najvećih primjera manipulacije u svijetu pop kulture, rekao je Ratko Martinović na promociji svoje knjige...

- Kanye West i Jay-Z su sa svojim spotom za singl 'Niggas in Paris' jedan od najvećih primjera manipulacije u svijetu pop kulture, rekao je Ratko Martinović na promociji svoje knjige. Naime, u zagrebačkom Book Caffeu održana je promocija knjige 'Subliminalne poruke - Okultna simbolika i društveni inženjering' autora Martinovića.

Na promociji su se, osim autora, pojavili i General Woo te Krešimir Mišak, autor uvoda knjige. Za potrebe promocije General Woo pustio je u eter pjesmu 'Skrivene poruke', soundtrack za knjigu Ratka Martinovića. Inače, Martinović je autor koji već dugo objavljuje blogove u sklopu Večernjakove blogosfere. Za potrebe knjige proveo je opsežno istraživanje, a posebnu je pažnju posvetio i proučavanju spotova vodećih pop izvođača.

- Lady Gaga, Rihanna, proveo sam sate i sate gledajući spotove ispodprosječnih izvođača, makar moram priznati da Rihanna čak i zna pjevati. Sve njihove spotove, prepune subliminalnih poruka, snima pet, šest vodećih holivudskih redatelja koji imaju svoje mentore, otkrio je Martinović tako samo dio onoga što čeka čitatelje njegovog uzbudljivog štiva.

>>Razotkrivanje Matrice - novi blog Ratka Martinovića

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
15:56 12.04.2014.

evo, nasao se neki martinovic koji u istu kategoriju stavlja lady gagu I ghetto osobu zvanu Rihanna...cije ime, kao I vecina hrvata, uopce ne zna niti pravilno izgovoriti...no problem nije u njegovom ociglednom nepoznavanju americke suvremene culture nego u tome sto ce na njegovom neznanju mnogi temeljiti svoje stavove prema necemu o cemu nemaju pojima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije