Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Kandidati su povraćali nakon treninga, a neki su i zatražili liječničku pomoć!

Iako se kandidati odlično slažu, poslije prvog treninga Vanja i Irena porječkale su se jer je Vanja komentirala da nije zadovoljna izgubljenim kalorijama, na što je Irena rekla da se očito nije trudila.
17. rujna 2018. u 22:15 1 komentara 3912 prikaza
Život na vagi
Foto: RTL
Pogledajte galeriju 1/2

Pred kandidatima je prvi trening koji će odrađivati kao jedna ekipa. Odnosno, nema podjele u timove kao dosad nego će svi kandidati biti jedan, ljubičasti tim. Za početak, Sanja Žuljević trenirat će djevojke, a Mario Mlinarić dečke.

Kći tajkuna Lucija iz 'Života na vagi' pokazala raskošan dom u kojem ima bazen i kuglanu

Kandidati su uputili trenere u svoje zdravstvene probleme na koje trebaju paziti tijekom treninga. Već na prvom treningu Marta je uporno ponavljala da ne može odraditi vježbe zbog čega je Biserka komentirala da je lijena. Sanja je pak odlučila posebno motivirati Irenu koja želi zatrudnjeti, ali ne može zbog prekomjerne težine. Magdalena je povraćala pa se Sanja našalila da njezini treninzi jednostavno ne mogu proći bez toga.

Iako se kandidati odlično slažu, poslije prvog treninga Vanja i Irena porječkale su se jer je Vanja komentirala da nije zadovoljna izgubljenim kalorijama, na što je Irena rekla da se očito nije trudila.

Život na vagi ŽIVOT NA VAGI Kandidati su pred kamerama stali na vagu i otvorili dušu - svi su plakali!

Kandidati su se suočili s prvim izazovom koji je spoj snalažljivosti, inteligencije i snage, a onaj tko bude najbolji, dobit će priliku birati kojeg trenera želi kada dođe do podjele timova te će dobiti i imunitet na vaganju.

Iako je Biba prva završila zadatak, nije točno posložila boje pa je na kraju najbrži i najtočniji iz prvog tima bio Alen. U drugoj grupi najbrža i najtočnija bila je Nina, dok je u trećoj grupi najbrža bila Irena koja je pokazala zapanjujuću sposobnost memoriranja. Od troje pobjednika iz svake grupe najbrža je bila Irena koja je tako osvojila šansu izabrati kojeg trenera želi, ali i imunitet.

Nakon odmora kandidate su dočekali treneri Sanja i Mario koji su im ponudili mogućnost odabira između dvaju treninga – plesnog podija ili vatrenog ringa. Mario je vodio tim koji je odabrao ples, dok je Sanja bila zadužena za ring. Iako su trening počeli uz smijeh, Ireni se počelo crniti pred očima pa je zatražila liječničku pomoć, no vrlo je brzo nastavila trenirati.

U sljedećoj epizodi kandidati će se susresti i s prvim izbacivanjem, a koga će poslati kući, gledatelji će doznati u utorak u 21 sat!

ŽIVOT NA VAGI Šokantne priče kandidata: Zbog pretilosti ne ide na plažu iako živi uz more

Pogledajte video: Najveće hrvatske zavodnice

 

Što je istina, a što mit?
Treba li nam baš 8 sati sna, 8 čaša vode ili 10.000 koraka dnevno? Evo što kažu stručnjaci
Električni automobili
NOVA ERA
Jeste li spremni za vožnju prema električnoj budućnosti
  • mulag:

    neka rade fizicki poso. bit ce im lakše hahhahahhaaha