Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Kandidate dočekalo pečeno janje, a treneri bijesni na timove

Foto: RTL
1/6
08.10.2018.
u 12:31

Mnogi će obilaziti ražanj samo kako bi osjetili miris pečenja, a zapitat će se hoće li u kojem trenutku moći i kušati meso.

U večerašnjoj epizodi ‘Života na vagi’ u samoborsku će kuću ući trener triatlona, koji će iznenaditi dvije natjecateljice te ih naučiti nešto što će im promijeniti život. 

No prije toga, kandidati plavog tima morat će odlučiti tko ih napušta, a trenerica Sanja neće biti zadovoljna njihovom odlukom. Ni Mario neće biti sretan stanjem u svojem timu, pa će tako dvije osobe potjerati s treninga te im čak zaprijetiti da će ih izbaciti iz showa!

Kandidate će pred kućom dočekati još jedno iznenađenje – dva janjca na ražnju! Mnogi će obilaziti ražanj samo kako bi osjetili miris pečenja, a zapitat će se hoće li u kojem trenutku moći i kušati meso.

Zbog čega se janjci okreću na ražnju pred kućom ‘Života na vagi’ te što sve čeka natjecatelje, ne propustite pogledati večeras od 21 sat na RTL-u.

Pogledajte koji parovi su ljubav pronašli u showu "Život na vagi"

Komentara 5

DU
Deleted user
13:01 08.10.2018.

Ovo je puno važnije nego čestitati praznik narodu zemlje u kojoj zarađuje te kune.

Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
13:02 08.10.2018.

VL dno dna...

VJ
Vl jedi govna
13:45 08.10.2018.

Jel taj trener triatlona cigo? Dođe pješke na bazen, a ode biciklom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije