Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javna prozivka

Mladić kojeg je Joksimović u X Factoru iskritizirao zbog kilograma: 'Skinuo sam ih deset i još ću toliko'

ilija mihailović
Foto: Facebook
1/3
13.05.2015.
u 12:00

Nakon javne prozivke Željka Joksimovića 16-godišnji Ilija Mihailović odlučio je poraditi na svom izgledu. Od prve audicije smršavio je čak 10 kilograma.

Mnogi su bili šokirani kada je Željko Joksimović javno iskritizirao kandidata X Factora zbog viška kilograma.  – Od sutra na neku skromnu prehranu i idi to skidaj – poručio je Željko 16-godišnjem Iliji Mihailoviću nakon prve audicije.

Nije dugo trebalo da Ilija shvati njegove riječi ozbiljno i odlučno krene u borbu s kilogramima. Od prve audicije do danas Ilija je skinuo čak 10 kilograma, pišu 24 sata.rs.

– Smršavio sam prije svega iz zdravstvenih razloga, a ne da bih scenski ljepše izgledao. Poslušao sam Željkov dobronamjerni savjet i korigirao sam prehranu. Svaku večer trčim i trudim se na zdrav i siguran način izgubiti višak kilograma! Za sada sam zadovoljan rezultatom, smršavio sam 10 kilograma i planiram ih skinuti još toliko – izjavio je Ilija za 24 sata.rs.

Njegovim novim izgledom zadovoljni su i njegovi roditelji, djevojka i prijatelji. – Sretni su što radim na sebi i što se rezultati vide – dodao je Ilija koji je trenutačno, osim na borbu s kilogramima, maksimalno koncentriran i na live emisije koje slijede.

Naime, upravo je on jedan od 12 finalista koji će već od ove nedjelje svojim nastupima pokušati uvjeriti publiku i žiri da su upravo oni ti koji imaju traženi X Factor. 

>>Joksimović šokirao gledatelje X factora! Je li pretjerao?

>>Izabrani posljednji finalisti X Factora: Tonči na meti kritika zbog svoje odluke

Komentara 4

ZG
zgbuco
10:15 14.05.2015.

Samo je ljudska glupost beskonačna. Da mu je ovaj rekao da se baci sa 21 kata, ovaj bi se bacio. I jedan i drugi za psihijatriju.

Avatar strazar
strazar
04:31 14.05.2015.

nekad kritika bude konstkruktivna

SM
SmellsLikeŠit
09:15 14.05.2015.

Koja glupost uopće nije debel, a i u pubertetu je, još raste i razvija se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije