Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOOMBOOS TALENT SHOW

Kandidat talent showa probao je odglumiti Gorana Bareta

JoomBoos
Foto: Promo
1/2
02.11.2018.
u 14:43

Mentori su kandidatima s papira čitali neugodne situacije u kojima se svatko ponekad nađe u životu, a oni su morali biti što prirodniji i što bezbolnije proći iste te situacije. Bilo im je dopušteno i malo drame kako bi pokazali i glumačko umijeće kojim raspolažu.

U novoj epizodi originalnog JoomBoosovog YouTube talent showa 15 finalista moralo se dokazati u neugodnim izazovima, ali i pokazati koliko su dobri u glumi, plesu, pjevanju, improvizaciji i igranju nogometa u gumenim loptama.



U prošloj epizodi Videostara saznali smo tko su ovogodišnji finalisti, a u četvrtoj epizodi slijedi vatreno krštenje novih kandidata. Mentori i popularni JoomBoosovi youtuberi Petra Dimić, Matija Lazarević i Filip Dejanović pred kandidate su stavili neke neugodne i zanimljive zadatke i izazove da se njima predstave i dokažu da imaju J-faktor. U izazovnim zadacima natjecatelji su morali pokazati koliko su talentirani i kako se snalaze u novostečenim situacijama.

Mentori su kandidatima s papira čitali neugodne situacije u kojima se svatko ponekad nađe u životu, a oni su morali biti što prirodniji i što bezbolnije proći iste te situacije. Bilo im je dopušteno i malo drame kako bi pokazali i glumačko umijeće kojim raspolažu.

Bivši stanar Big Brothera i jedan od kandidata u Petrinom timu, Luciano Plazibat,morao je u fiktivnoj situaciji otplesati najbolji freestyle i tako dokazati Donaldu Trumpu zašto ne bi trebao uništiti svijet. Bilo je tu još neugodnih situacija, poput kako se ponašati kad izađeš na pozornicu i dobiješ sinkopu i zaboraviš riječi svoje najpopularnije pjesme, a jedan od kandidata, Sven Kranželić, morao je glumiti Gorana Bareta.

Osim izazova, kandidati su u Karlovcu odigrali zanimljivu partiju ZORB nogometa u ogromnim gumenim loptama. Tijekom neugodnih izazova su se predstavljali, a u nogometu su se borili tim protiv tima.

Nakon puno trčanja, padanja i naguravanja, samo je jedan tim mogao biti pobjednik. Ako vas zanima tko se najviše dokazao i pobijedio, pogledajte novu epizodu!

Ključne riječi

Komentara 1

ST
stefj
14:47 02.11.2018.

Glumiti Bareta? Što je radio, drogirao se i podržavao Josipovića?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije