Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OMILJENA NATJECATELJICA

Kakva transformacija! Julija objavila fotografije prije i poslije 'Života na vagi'

Julija Bošnjak
Foto: RTL
1/6
04.01.2020.
u 14:46

Julija je u show ušla sa 135 kilograma, a izašla je 28,7 kilograma lakša. Kazala je kako će nastaviti s treninzima, jer bi željela imati 80 kilograma, što je idealno za njenu visinu.

Julija Bošnjak, jedna od najsimpatičnijih sudionica protekle sezone 'Života na vagi', na Instagramu je na dvije fotografije pokazala koliko joj sudjelovanje u RTL-ovom showu promijenilo život.

Prvo je objavila fotografiju prije ulaska u show, u travnju 2018., a zatim aktualnu fotografiju iz prosinca 2019. Julija je u show ušla sa 135 kilograma, a izašla je 28,7 kilograma lakša. Kazala je kako će nastaviti s treninzima, jer bi željela imati 80 kilograma, što je idealno za njenu visinu. 

Julija s 21. godinom otišla u samostan, gdje je živjela 10 godina, a u "Život na vagi" prijavila se i lani, no nije imala novca za autobusnu kartu do Zagreba. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, Julija je mnoge ganula svojom tužnom životnom pričom. Nakon što je bivša časna sestra nakon ispadanja javno izjavila da u kući nema adekvatan krevet te da joj je stoga ljepše boraviti u kući s kandidatima, bivša natjecateljica Jelena Putnik odlučila joj je pomoći.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije