Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet privlači pažnju

Kakva fotka! Nives pozirala u prozirnom kombinezonu od crne čipke, komentari ne staju

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/9
26.01.2021.
u 17:39

Poznato je koliko Nives voli izazovne kombinacije, a novom fotografijom na Instagramu oduševila je brojne obožavatelje.

Nives Celzijus voli izazovne kombinacije, a danas je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u prozirnom kombinezonu od crne čipke. Na ovoj društvenoj mreži ima skoro 400 tisuća pratitelja i u samo dva sata ova fotografija dobila je preko 14 tisuća lajkova, a obožavatelji su Nives uputili samo komplimente. - Neodoljiva si. Seksi! Fantazija - bili su neki od komentara ispod ove fotografije. 

Nives iza sebe ima brak s nogometašem Dinom Drpićem s kojim ima dvoje djece, a ovaj par nakon razvoda ostao je u prijateljskim odnosima. Ovo ljeto šuškalo se kako se Nives zaljubila, ali ta romansa nije potrajala i članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" nedavno je otkrila kakvi muškarci mogu privući njezinu pažnju. 

- Kada je fizički izgled u pitanju, volim visoke, tamnokose muškarce, sportske građe, no ono što mi je primarno jest osjećaj opuštenosti koju izaziva u meni. Volim duhovitost, elokventnost, suosjećajnost, samosvjesnost, muškarca bez tragova samodopadnosti. I pismenost mi je vrlo bitna. Ništa me lakše ne ohladi od nepismenih muškaraca - rekla je nedavno. 

Foto: Instagram screenshot

 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar majkuvam
majkuvam
20:19 26.01.2021.

Nju sigurno više volim gledati nego rukomet...

DI
Diesel
20:27 26.01.2021.

Najbolja je, kraljica.

DA
DarthVader
20:04 26.01.2021.

Bome dobra. Pogotovo sise. Ala bi se s njima zabavljao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije