Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zasjenila sve

Kako to postiže? I u 55. godini Sharon Stone senzacionalna

sharon stone
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
21.05.2013.
u 22:17

Teško koja glumica koja je prodefilirala Cannesom ovih dana može se mjeriti sa slavnom plavušom

Mnoge su glumice prodefilirale crvenim tepihom Cannesa ovih dana, no teško da se netko može mjeriti sa Sharon Stone. Slavna plavuša i u 55-oj godini života izgleda jednostavno fantastično.

U savršenoj formi i namiješenog lica, Sharon je upotrijebila svoj najveći adut - savršeno tijelo u fit formi, u plavoj haljini Roberta Cavallija, na čijoj je jahti provela jutro u prijateljskom društvu.

Holivudska ljepotica stigla je na premijeru filma Stevena Soderbergha Behind The Candelabra, u kojem Matt Damon i Michael Douglas izmjenjuju poljupce, a sve oči bile su uprte samo na nju. Sharon Stone ovog je puta ukrala premijeru.

>>Sofia Vergara i Sharon Stone glume lezbijski par


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije