Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
influencerica često ističe njegov lik

Kako je Putinova zagovornica puštena na festival u Cannesu? 'Licemjerje, ništa drugo'

Foto: profimedia
1/7
20.05.2022.
u 19:25

I dok su organizatori ograničili pristup svim Rusima koji podržavaju Putina i njegovu agresiju na Ukrajinu, ona je uspjela doći, iako nikome nije jasno kako.

I dok se brojni zagovarači ruskog predsjednika Vladimira Putina, pa i oni koji se dovode u vezu s njim, kažnjavaju na razne načine nakon ruske invazije na Ukrajinu koja je počela još prije 86 dana, jedna njegova zagovarateljica, njegova lika i politike, u četvrtak je sudjelovala na najpoznatijem filmskom festivalu. Naime, influencerica Viktorija Bonja (42) prošetala je crvenim tepihom filmskog festivala u Cannesu, zbog čega su organizatori od četvrtka na meti kritika. 

I dok su organizatori ograničili pristup svim Rusima koji podržavaju Putina i njegovu agresiju na Ukrajinu, ona je uspjela doći, iako nikome nije jasno kako. 

Foto: profimedia

Bonja na Instagramu ima nešto više od 9 milijuna pratitelja, ali ne živi u Rusiji, već u Monte Carlu. Svoj stav pokazala je mnogo puta. Primjerice, pozirajući u kupaćem kostimu i majici s njegovim likom. To se dogodilo i ove godine, ali i prije 10-ak. 

Foto: profimedia

Također je sudjelovala i u prosvjedu zbog reakcije zapadnih zemalja na rat u Ukrajini pa se pridružila drugim kolegicama uništavajući svoje skupe Chanel torbice. 

- Ako Chanel ne poštuje svoje klijente, zašto mi moramo poštovati Chanel? Doviđenja - rekla je tada i pozvala Zapad da "prestane mrziti Ruse".

Njezino pojavljivanje u Cannesu naljutilo je internet korisnike. 

"Pozivamo suučesnika režima. Licemjerje, ništa drugo", napisao je jedan korisnik Twittera, dok se drugi upitao zašto Bonji nije bio zabranjen pristup. 

Organizatori su, pak, na novinarske upite o Bonjinom dolasku odgovorili da je tek nekoliko ruskih medija, onih koji se vode "proturatnim stavom Festivala", dobilo dozvolu za dolazak u Cannes, no nisu spomenuli Bonju. 

Influnecerica se u međuvremenu osvrnula na komentare i naglasila da je glumila s ukrajinskim predsjednikom.

- Zašto me ne označe na slikama gdje glumim u filmu sa Zelenskim? - upitala je. 

VIDEO>>Jandroković obradio Konstraktinu pjesmu: 'Zastupnica mora biti zdrava...'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije