Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pod utjecajem su

Napokon otkriveno zašto je Meghan otpustila pola osoblja

Foto: PA/Pixsell
1/7
19.08.2019.
u 09:28

Naime, jedina osoba kojoj Meghan vjeruje je njezina majka Doria Ragland, a sve što ona kaže je Biblija za nju i Harryja.

Mnogi su osuđivali Meghan Markle jer je otpuštala suradnike i savjetnike, a sda je otkriveno i da postoji razlog za to.

Naime, jedina osoba kojoj Meghan vjeruje je njezina majka Doria Ragland, a sve što ona kaže je Biblija za nju i Harryja.

Ona za njih donosi velike odluke, te će najvjerojatnije biti Meghanina jedina savjetnica.

Britanski mediji pišu kako je Meghan već otpustila jednu od tri dadilje malog Archieja baš zbog Dorije.

- Ljudi misle da je Doria vesela i opuštena hipijevka jer je instruktorica joge. No kao što je i njezina majka bila i ona je oštra kad treba zaštititi svoje dijete. Meghan je naslijedila svoju čeličnu odlučnost od majke, koja je jako uključena u njen život. Harry obožava Doriju i misli da je jako mudra. - rekao je izvor blizak paru za britanske medije koji tvrdi i da vojvode od Sussexa nemaju povjerenja u mnogo ljudi, čak ni u članove svoje obitelji. 

Pogledajte koji datelj je otkrio da je Meghan Markle trudna:

 

Komentara 1

DU
Deleted user
16:37 19.08.2019.

Tražiće ona da bude Britanska kraljica ..... kakvo Kraljevstvo takva i kraljica....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije