Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Kakav šok: Dvojica farmera priznala da su se zaljubila u tuđe djevojke

Foto: RTL
1/7
31.05.2021.
u 11:09

Kako će završiti turbulentna 13. sezona showa ''Ljubav je na selu'' i koliko se parova ovoga puta zaljubilo, gledatelji će otkriti večeras od 21 sat.

Večeras nas čeka finale 13. sezone showa "Ljubav je na selu" u kojem ćemo doznati koje su priče farmera i jedne farmerice imale sretan ljubavni kraj, a s RTL-a najavljuju kako će se u ovoj finalnoj emisiji dogoditi i neka priznanja koja će iznenaditi sve okupljene. Na završnom okupljanju farmeri će pogledati avanture koje su se događale na njihovim farmama te će donijeti zaključke jesu li dobro odabrali kandidatkinje i kandidata kojeg su poveli sa sobom na romantično putovanje.

Nakon što će Zoran i Suzi, Marijan i njegove dame te Rasema i njezini momci pogledati retrospektivno što se događalo na njihovim farmama, dvojica će kandidata otkriti da su se zaljubila u neke druge kandidatkinje iz emisije te tako šokirati sve prisutne. Tijekom ove sezone iznenađenja nije nedostajalo, a jedno od najvećih bilo je ono kada je Marijan svojim kandidatkinjama otkrio da je zaljubljen i kada se njegova djevojka s Tajlanda od jednom pojavila na njegovoj farmi. Tako će i u finalnoj emisiji uslijediti još jedno iznenađenje.

Naime, dvije dame sjest će uz Dragana, iako nisu s njegove farme, dok će ga treća pred svima proglasiti najzgodnijim farmerom. Kako će završiti turbulentna 13. sezona showa ''Ljubav je na selu'' i koliko se parova ovoga puta zaljubilo, gledatelji će otkriti večeras od 21 sat.

VIDEO Albina u Zigmanovu kostimu nominirana za najgore odjevenu izvođačicu Eurosonga

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije