Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorila dušu

Kaja Vidmar otkrila kakav je otac Vrsaljko: 'Ponosna sam na njega, stvarno me iznenadio'

Foto: Instagram
1/10
03.08.2022.
u 12:31

Mankenka i poduzetnica Kaja Vidmar i nogometaš Šime Vrsaljko nedavno su postali roditelji malene Viktorije, a do sada nisu javno progovarli o svojem odnosu. Vidmar je sada otkrila kakv je Vrsaljko otac.

Slovenska manekenka i poduzetnica Kaja Vidmar (27) do sada nije javno govorila o svojoj ljubavi s nogometašem Šimom Vrsaljkom. Ipak, odlučila je iznijeti nekoliko detalja o svojoj vezi s hrvatskim nogometašem s kojim je nedavno dobila bebu. 

Otkrila je kako je s Vrsaljkom doživjela ljubav na prvi pogled.

"Nisam vjerovala da postoji ljubav na prvi pogled dok nisam upoznala Šimu. Ja kažem da je to bila sudbina. Iste smo energije, sličnih karaktera, sve nas to jako veže" rekla je za Story.hr

Vidmar je dodala i da je Šime jako dobar otac. 

"Šime je otac za kojeg su njegova djeca jako vezana. Daje im ljubav, sreću i veselje, među njima se vidi posebna veza. Kad se igra s njima, postaje mali dječak. Svaki put kada Bruno dođe u našu kuću, imamo igru 24 sata dnevno. Njegova dječja soba je uvijek puna smijeha i zabave. Ponosna sam na Šimu, stvarno me iznenadio kako dobro zna postupati i s tek rođenom bebom" zaključila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

 

Vidmar je prije nekoliko dana objavila video na svom Instagramu koji pokazuje kako provodi vrijeme s četveromjesečnom kćeri Viktorijom koju ima s Vrsaljkom. Kaja i Viktorija na snimci izmjenjuju nježnosti i uživaju u zajedničkim trenucima dok u pozadini svira pjesma New Soul. Nije poznato tko je bio iza kamere te je li video snimio upravo otac Vrsaljko ili netko drugi. I sam nogometaš nedavno je objavio fotografiju s kćeri, a s njima je bio i njegov stariji sin Bruno kojeg je dobio u braku s bivšom suprugom Mateom. 

Šime i Kaja dio ljetnog odmora u lipnju proveli su u Zadru. Sa Šiminom obitelji i Kajinom sestrom su uživali tijekom vožnje brodom, a na kojoj se sada lokaciji nalaze ne otkrivaju svojim pratiteljima. Šime svoj privatni život voli držati u tajnosti i nikada nije komentirao glasine o razvodu od supruge Matee s kojom ima sina i koja je bila njegova ljubav iz srednjoškolskih dana. Ne priča ni o novoj vezi, ali fotografije koje objavljuje dovoljno govore koliko je sretan. Njihovu ljubav potvrdila je Kaja krajem lipnja i to zajedničkom fotografijom na kojom oboje leže nasmijani i zagrljeni. 

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

Komentara 1

DU
Deleted user
20:13 03.08.2022.

"Ponosna sam na Šimu, stvarno me iznenadio kako dobro zna postupati i s tek rođenom bebom" zaključila je." Pa, nije mu mala prvo dite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije