Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ESTRADNI RATOVI

Kada zvijezde pretjeraju i udaraju ispod pojasa

Foto: PIXSELL
1/3
21.10.2017.
u 21:10

Domaće zvijezde imaju mišljenje o svojim kolegama, a ono nije uvijek najbolje pa se tako svađaju pjevačica Remi i Huljići, Bare i Rozga...

Na estradi nikada nije dosadno, a dokaz tome je i najnoviji slučaj u kojem je Zlatko Pejaković komentirao Olivera Dragojevića što je izazvalo pravu buru u domaćoj javnosti, tim više što se splitski pjevač trenutačno bori s teškom bolešću.

– Po čemu je on legenda? On ne može biti legenda, on radi svoj posao i dobro ga radi – rekao je Pejaković u showu Dalibora Petka Petkom kod Petka.

Oliver je kratko komentirao njegovu izjavu rekavši da su njih dvojica dobri i da se dugo znaju, ali da ne voli njegovu glazbu.

Pravi mali rat ovog se ljeta vodio i između Brune Šimleše i pjevačice Lidije Bačić, a sve zbog njegove kolumne u kojoj se osvrnuo na današnje pjevačice i starlete koje objavljuju golišave fotografije.

– Sve što klikneš, sve sama intelektualna elita. I Lidija to zna. I znaju to sve Lane, Mirte, Nives, Ecije, Žane... To je moderna verzija ne tako modernog zanata. Sponzoriraju ih čitave horde napaljenih muškaraca – napisao je među ostalim Šimleša. Lidija Bačić nije mu ostala dužna te je ispod svojih novih fotografija stavljala statuse poput: “Spavaš li mirno, Bruno Šimleša”...

Slično se dogodilo i s Mirelom Priselac Remi kada je komentirala stihove Rozgine pjesme “Nirvana” izjavivši da bi tekstopiscu oduzela slobodu govora. Tada se oglasio Tonči Huljić i u obranu supruge Vjekoslave, koja je napisala stihove, napao Remi:

“Za mene je ona niži oblik života, a s njima se ne upuštam u raspravu. Taj niži oblik života pjeva da nije na vrijeme ‘svršila’ i kaže da navodno predaje engleski jezik u školi. Svoje dijete nikad ne bih pustio u takvu školu”. Ni Goran Bare nije se libio iznijeti negativan stav o pjevanju Jelene Rozge i Severine: “Porina će dobiti Jelena Rozga koja ne zna napisati prosto proširenu rečenicu. Ona nije zvijezda, nju su umjetno napumpali. Pjeva ko da se teli ovca... A Severina nema pojma o pjevanju, ona ima tu ćubu i to je to”

Komentara 18

IL
ilijan
21:39 21.10.2017.

Oliver je legenda nad legendama!

BE
beitsche
22:08 21.10.2017.

Koliko pijanica su. aka i slicnih ima medu novinarima koji udaraju ispod pojasa a o tome se nikad nije pisalo u povijesti.zato sto su to vase kolege.i to je jadno i zalosno

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
23:11 21.10.2017.

zampirska posla, za kunu bi jedan drugom oči iskopali, al ne čudi kad znamo da im je lignja mentor i životni uzor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije