Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
duje čop

Junak Lokomotive u sretnom je braku s najseksi Hrvaticom s kojom je prije dvije godine dobio i dijete

Foto: Instagram
1/7
23.01.2024.
u 19:31

Njih dvoje od javnosti su uspješno skrivali vijest o prinovi, koju je Ana na svijet donijela 2022. godine. Iako se tek nekoliko dana prije toga saznalo da je kaštelanska manekenka u drugom stanju, nakon što je njezina prijateljica objavila fotografiju na kojoj trudna pozira u liftu

Lokomotiva je u zaostalom susretu četvrtog kola SuperSport HNL-a, kojim je počeo proljetni dio prvenstva, šokirala večeras Dinamo na Maksimiru i "hat-trickom" sjajnog Duje Čopa (33) pobijedila s 3:0!  Inače, Duje je i počeo igrati nogomet s osam godina u Vinkovcima, tamošnjoj Lokomotivi, a kasnije prešao u Cibaliju gdje mu je otac u to vrijeme bio trener. Kasnije odlazi u redove splitskog Hajduka gdje na proljeće 2007. prelazi u juniorsku momčad Joška Španjića iako je po godinama još uvijek mogao igrati u kadetskoj momčadi. Tu pokazuje vrsno nogometno umijeće te privlači pažnju zagrebačkog Dinama. Iako je dugo bio na pragu prelaska u Maksimir nakon Dinamova odustajanja odlazi u portugalski Nacional.

Nakon povratka iz Portugala igra za matični Hajduk za koji u dvije sezone bilježi 24 nastupa u prvenstvu te 8 golova. Početkom srpnja 2011. dobiva slobodne papire u klubu i potpisuje četverogodišnji ugovor s gradskim rivalom Splitom. U parku mladeži Duje se zadržao samo godinu dana, a njegove dobre igre u crvenom dresu Splita rezultirale su prelaskom u plavi dres Dinama. U lipnju 2012. Čop je potpisao četverogodišnji ugovor sa zagrebačkim Dinamom. Duje se u Maksimiru sjajno snašao, odmah izborivši mjesto u udarnoj postavi. 

VEZANI ČLANCI

Poslije je igrao i u Italiji, na posudbi u Španjolskoj, pa se ponovno zatim posljednjih godina vraća u Hrvatsku gdje je ponovno igrao nekoliko puta za Dinamo, HNK Šibenik pa ponovno Dinamo te je od prošle godine u Lokomotivi. 

Podsjetimo, njegova najveća podrška jest supruga i manekenka Ana Čop (34). Njih dvoje od javnosti su uspješno skrivali vijest o prinovi, koju je Ana na svijet donijela 2022. godine. Iako se tek nekoliko dana prije toga saznalo da je kaštelanska manekenka u drugom stanju, nakon što je njezina prijateljica objavila fotografiju na kojoj trudna pozira u liftu. Naime, Ana je svojim pratiteljima na Instagramu potvrdila da je postala majka i da je njihova obitelj postala bogatija za djevojčicu kojoj su roditelji nadjenuli ime Mila. 

- Ovdje je sve ono što se životom zove. Stigla nam je Mila Čop i da, najslađa je djevojčica na svijetu -  pohvalila se Ana na Instagramu. 

1/10

Prinova je kruna dugogodišnje ljubavi nogometaša i manekenke koji su u bračnu luku uplovili u lipnju 2021.  godine nakon sedam godina veze, a da su uplovili u bračnu luku, također se doznalo nakon objava na društvenim mrežama. Duje i Ana zaručili su se na sam Božić 2019. godine kada je sretnu vijest manekenka objavila na društvenim mrežama. U tom periodu živjeli su u Belgiji, gdje je Duje igrao za tamošnji nogometni klub Standard Liège. Živjeli su u Italiji i Španjolskoj prije nego što se nogometaš vratio u zagrebački Dinamo. Anu je javnost imala prilike upoznati 2008. godine kada je bila prva pratilja na izboru za Miss Hrvatske, a bila je uvrštena na listu 12 najseksi Hrvatica 2014. Pojavila se i u videospotovima Tihe Orlića i Giuliana, a studij marketinga, medija i odnosa s javnošću završila je u Mariboru.

– Moj stil je ženstven i elegantan, volim nositi visoke potpetice, a najbolje se osjećam u neutralnim tonovima koje volim začiniti efektnim detaljima poput lijepe marame, nakita, interesantnog sakoa. Općenito se volim uređivati i uvijek imati lijepu frizuru, njegovane nokte i dobar parfem, to digne i najjednostavniju modnu kombinaciju. Melania Trump mi je primjer dame i stila koji se meni najviše sviđa – otkrila je Ana svojedobno u intervjuu za Večernji list.

VIDEO Severina o odluci suda da se njezin sin vrati ocu: 'Moje dijete nije vreća krumpira s kojim ćete trgovati'

Komentara 12

GR
Greben
20:06 23.01.2024.

Vjerujem - da nisam sam - da nije eticki primjereno oslovljavati neciju suprugu s naj ”najseksi” Hrvaticom! Gospodja je supruga i majka, a ne objekat nad kojim ce se neki pjeniti! Gdje je tu respekt prema suprugu Duji!

MA
MarkoMarkoM
20:58 23.01.2024.

Kakav stereotip: manekenka i nogometaŝ!!

LU
Luftbalons
18:59 24.01.2024.

Piše li čagod kako kuha, kad kuha, pere li i pegla? Čuo sam da pojma nema, a i da je lijena.. Jel to moguće?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije