Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj serije

Junaci "Ruže vjetrova" pamtit će obožavateljice i psine M. Omaljev

RUŽA VJETROVA (1)
Foto: RTL Televizija
1/4
15.03.2013.
u 21:00

– U zadnjoj sceni gledatelji će imati priliku vidjeti koliko je Zoran ojačao mišiće – smješka se Miraj. Srpski glumac Zoran Pajić prvi posjet Dalmaciji i Splitu pamtit će i po prelijepim ženama i vjernim obožavateljicama koje je stekao.

Tugu zbog oproštaja junacima RTL-ove sapunice “Ruža vjetrova” umanjilo je prisjećanje na nezaboravne trenutke koje su proživjeli u dvije sezone snimanja uspješne serije. – Sjetna sam i nostalgična jer ne znamo kad ćemo se opet vidjeti. Sjećat ću se simpatičnih psina koje je smišljala Marija Omaljev, moja sestra u seriji, koja je genijalna i duhovita osoba, ponekad smo na setu bile zaigrane poput djece! Sada mi je plan da se dobro odmorim, a onda ću vjerojatno posjetiti prijatelje u Lisabonu – rekla je Marina Fernandez. Marija Omaljev kroz dvije godine života u Splitu stvorila je vrijedna prijateljstva, a njenom suprugu Miraju Grbiću nedostajat će odlasci u teretanu sa Zoranom Pajićem.

– U zadnjoj sceni gledatelji će imati priliku vidjeti koliko je Zoran ojačao mišiće – smješka se Miraj. Srpski glumac Zoran Pajić prvi posjet Dalmaciji i Splitu pamtit će i po prelijepim ženama i vjernim obožavateljicama koje je stekao.

– Neke smo čak doveli i na set – ponosan je Pajić. Stojan Matavulj kraju serije dao je poseban pečat.

– Svaki put kad bih završio snimanje scene u radnoj sobi Stipe Odaka, papir s opisom scene bacio bih u kineski ćup visok metar i 15 centimetara koji se nalazi u sobi. Nakon što sam bacio zadnji papir, ćup se napunio do vrha – ispričao je glumac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije