Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od 28.12. u svim kinima!

Jumanji: Dobrodošli u džunglu

Foto: PR
1/9
28.12.2017.
u 12:09

Svjesni toga da je originalni Jumanji mnogima obilježio djetinjstvo, ekipa nastavka htjela je zadržati upravo taj duh filma te da se priča prirodno nastavi na novi Jumanji koji svakako donosi novosti, promjene i nadogradnje, što sadržajne što tehničke naravi.

Pripremite se za potpuno novu igru s potpuno novim pravilima. Ove godine igra se potpuno novi Jumanji. Film koji će stariju generaciju podsjetiti na najljepše uspomene, a novoj generaciji stvoriti nove. Vrijeme je za Jumanji!

Jedan je od najboljih i najvoljenijih filmova za djecu (ali i odrasle) svih vremena vraća se na velika platna i to u potpuno novom ruhu. Film koji je 1995. na svjetskim kino blagajnama utržio preko 260 milijuna dolara, ove godine planira nastaviti u istom stilu jer dolazi s
odličnim pojačanjem, glumačkim i produkcijskim. S najposebnijom igrom na svijetu prvi put susreli smo se davne 1995. g. kada nezaboravni Robin Williams izlazi iz igre zajedno s još kojekakvim životinjama i „neživotinjama“. Prvog Jumanjija prisjetili si i glumci nastavka te otvoreno naglašavaju značaj prvog na novi film i na njih same.

Posebno ističu prerano preminulog Robina Williamsa, poznatog po prvom Jumanjiju i mnogim ostalim filmskim ulogama; ali i cijelu Jumanji priču koja ih je još kao djecu začarala. Svjesni toga da je originalni Jumanji mnogima obilježio djetinjstvo, ekipa nastavka htjela je zadržati upravo taj duh filma te da se priča prirodno nastavi na novi Jumanji koji svakako donosi novosti, promjene i nadogradnje, što sadržajne što tehničke naravi. Ove godine situacija u Jumanjiju je potpuno obrnuta nego što je bio slučaj u prvom nastavku, tako da su igrači ti koji ulaze u igru i u tijelima svojih avatara se sukobljavaju s glavnim negativcima i pokušavaju izvući živu glavu. No i ovaj put u centru radnje je igra i to najposebnija igra na svijetu koja je jedva dočekala da bude ponovno zaigrana, a figure su ovog puta u rukama Dwaynea Johnsona, Kevina Harta, Jacka Blacka i Karen Gillan.

Radnja počinje kada četvero običnih srednjoškolaca (kompjuterski geek Spencer, sportaš Fridge, popularna Bethany i povučena Martha) svaki sa svojim adolescentskim problemima i izazovima, nakon što zaigraju staru video igru koju su slučajno našli, postaju sve ono što inače nisu. U tijelima izabranih avatara moraju preživjeti sve izazove koje donosi ova igra ili će ostati zauvijek u njoj zatočeni. Zajedničkim snagama i s novim vještinama, moraju završiti i pobijediti igru, što će im zasigurno biti izazov života.

Avanturistički film JUMANJI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU direktan je nastavak hita iz 1995. godine u kojem su glavne uloge ostvarili Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart i Karen Gillan. Film je režirao Jake Kasdan širokoj publici vjerojatno najpoznatiji po režiji humorističnih hitova „Zločesta učiteljica“ i „Snimka seksa“ s Cameron Diaz. Snimanje filma odvijalo se tijekom prošle godine na Havajima, a glumac Johnson izjavio je da će ovaj nastavak ujedno značiti i veliku posvetu tragično preminulom glumcu Robinu Williamsu koji je tumačio glavnu ulogu u prvom filmu.

Avanturistički hit JUMANJI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU od 28.12. u svim kinima!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije