Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INDIJCI SE POBUNILI

Juliju Roberts na snimanju filma čuva 350 zaštitara

julia roberts
Reuters
23.09.2009.
u 09:55

Glumica Julia Roberts uznemirila je stanovnike indijskog grada Pataudija, nedaleko od Delhija, kada je na snimanje novog filma "Eat, Pray, Love" stigla sa 350 zaštitara.

Glumica Julia Roberts uznemirila je stanovnike indijskog grada Pataudija, nedaleko od Delhija, kada je na snimanje novog filma "Eat, Pray, Love" stigla sa 350 zaštitara koji mještanima zabranjuju pristup hinduističkom hramu gdje se film snima.

- Ovo je najsvetije vrijeme u godini za nas i ne može nas se sprečavati da posjetimo naše hramove - žale se razočarani vjernici. No, policija je dobila stroge upute prema kojima nitko ne smije prijeći ograđeno područje.

Kako bi se dodatno zaštitila, Julia je dobila automobil s blindiranim staklima u kojem se vozi sa svoje troje djece.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije