Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Julija je deset godina bila časna sestra, a nakon izlaska iz samostana počeli su njezini problemi

Kaže kako nakon odlaska iz samostana nije okrenula leđa vjeri i boravak u samostanu bio joj je velika životna škola. Nakon što je napustila samostan u potrazi za poslom otišla je u Austriju i ubrzo je otkrila kako ima zdravstvenih problema
01. studenoga 2019. u 17:06 4 komentara 158133 prikaza
Foto: RTL
Pogledajte galeriju 1/7

Sudbine i tužne životne priče nekih od kandidata četvrte sezone showa "Život na vagi" mnogima su izmamile suze na oči, a zanimljiva je i životna priča Julije Bošnjak, najstarije kandidatkinje ove sezone.

Život na vagi Marino na vaganju priznao da je zbog ovisnosti uništio obitelj

Julija je gledateljima i ostalim kandidatima showa otkrila kako je bila časna sestra i deset godina je provela u samostanu. Ispričala je kako je u obitelji njezinog oca bilo nekoliko franjevaca i jedna časna sestra i Juliji je to bio poticaj da i ona odabere redovnički poziv. Juliji je mama preminula kada je imala četiri godine i odrasla je s ocem i pomajkom koju je zvala tetka. Vjeru joj je dodatno približila pomajka s kojom je svake nedjelje išla u crkvu.

Druga operacija Baro iz 'Života na vagi' završio na operaciji: Zahvat je trajao šest sati

- Boraveći u samostanu nepunih deset godina, poglavaricama je, prije nego što sam sama mogla shvatiti, bilo jasno da sam brzopleto donijela  odluku i da možda ipak moje zvanje nije časna sestra. Ako u svom zvanju, koje god to bilo, nisi predan 101% onda si sigurno u pogrešnom kolosijeku - ispričala je Julija u intervju za RTL.

Kaže kako nakon odlaska iz samostana nije okrenula leđa vjeri i boravak u samostanu bio joj je velika životna škola. Nakon što je napustila samostan u potrazi za poslom otišla je u Austriju i ubrzo je otkrila kako ima zdravstvenih problema povezanih sa štitnjačom. Zahvaljujući tabletama koje je pila dok je živjela u Austriji nije imala problema s kilogramima, ali kada se vratila u Hrvatsku počeli su problemi s viškom kilograma jer je prestala piti tablete kojima je regulirala rad štitnjače.

Život na vagi Lidiji je suprug preminuo na godišnjicu braka, a otac alkoholičar ju je tukao

U Hrvatsku se vratila zbog oca i tetke koji su bili stari i trebao im je netko tko će se brinuti za njih. Godinu i pol nakon što se vratila kući preminula joj je pomajka, tri godine poslije umro joj je i brat, a Julija se sasvim posvetila ocu koji je bio sve nemoćniji i sebe je skroz zanemarila. Stres je bio glavni okidač za nagomilavanje viška kilograma, a do dolaska u ovaj show, kaže, nije bila svjesna koje greške radi kada je u pitanju prehrana i sada će svakako više paziti na unos soli, a crvenog mesa se odrekla i prije ulaska u show. 

Gospodin Savršeni Mijo je ispričao svoju stranu priče i otkrio što je presudilo prekidu s Nušom

- Kad se vratim kući, želim nositi odjeću koju nisam nosila desetak godina, a sve što bude preširoko, ide u otpad, okrećem novi list u životu - rekla je za RTL.

zbog nacističkih konotacija
Nakon što ga je RTL izbacio iz emisije oglasio se utučeni Jurica: 'Imam vam potrebu sve objasniti'
TIDAL
Glazba i zabava
Jeste li ikada čuli za TIDAL? Istražili smo sve što morate o njemu znati