Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hollywoodska zvijezda

Julia Roberts stigla u Split i stala na kraj tračevima

Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/5
23.09.2017.
u 16:05

Glumica je kasno sinoć došla u grad i pridružila se suprugu. Njen boravak u Splitu bit će kratak jer odlazi već sutra navečer.

Julia Roberts kasno sinoć stigla je u Split, doznaje Dalmatinski portal. 

Glumica se pridružila suprugu Danielu Moderu koji u Splitu snima Netflixov film "Ibiza". Odsjela je u Radisson Blue hotelu, a u ljepotama grada pod Marjanom uživat će samo za vikend jer grad napušta već sutra navečer. Prema pisanju 24 sata glumica je u petak navečer večerala u centru Splita u restoranu Bokeria kitchen & wine i fotografirala se s osobljem. 

Sa suprugom je Julia Roberts boravila nedavno i u Beogradu gdje se odvijao prvi dio snimanja filma "Ibiza" koji će se emitirati sljedeće godine. 

Dolaskom u Split glumica je stala na kraj tračevima koji su se prošli tjedan pojavili u američkim medijima koji su tvrdili da se par razvodi i to zbog Julijine afere s Richardom Gereom s kojim je snimala kultni film "Zgodna žena". 

 

Komentara 9

PA
pan-am
17:52 23.09.2017.

Dođi u Vinkovce!

NE
nemanatrag
19:12 23.09.2017.

"....stala na kraj tračevima"....pa vi ste ta bulevarska žuta štampa koja živi od jeftinih tračeva...

ID
ID72
17:46 23.09.2017.

Predivna glumica,obožavam njen osmjeh 😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije